Tech Tableta

Samsung GALAXY Note 3 devine telefonul oficial al Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci 2014

Samsung GALAXY Note 3 devine telefonul oficial al Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci 2014

Scopul parteneriatului dintre Samsung și Comitetul Olimpic internațional este de a integra stilul de viață digital și wireless în spiritul Jocurilor Olimpice de la Soci 2014, cu ajutorul celor mai noi smartphone-uri și tehnologii Samsung, cu aplicațiile mobile personalizate și cu demonstrații interactive ale sporturilor Olimpice de Iarnă, atât pentru sportivi și oficialii competiției, cât și pentru fanii din întreaga lume.

Mai mult, pentru a face această experiență și mai dinamică, noul dispozitiv Samsung GALAXY Note 3 a fost numit telefonul oficial a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci 2014. GALAXY Note 3 este cel mai recent dispozitiv din linia de produse Note și oferă un ecran mai mare pentru cea mai bună experiență de vizualizare și pentru o mai mare ușurință de multitasking. Mai mult, noul S Pen reinventează și modernizează experiența clasică de luat notițe și simplifică viața de zi cu zi a utilizatorilor, făcând-o mai ușoară și mai rapidă.

Samsung GALAXY Note 3 va fi oferit tuturor sportivilor de la Soci 2014

Comitetul Olimpic Internațional va oferi telefonul oficial Samsung GALAXY Note 3 tuturor sportivilor de la Soci 2014 pentru a se bucura, a capta și împărtăși experiența lor de la Jocurile Olimpice într-o manieră smart, prin intermediul tehnologiei inovatoare. Această colaborare marchează un moment important în istoria de 15 ani a Samsung ca Partener Mondial al Jocurilor Olimpice.

De asemenea, pentru a eficientiza comunicațiile în cadrul competiției, Samsung a îmbunătățit aplicația Works Olimpics Wireless (WOW), ce va oferi date actualizate de la competițiile sportive. În calitate de partener olimpic mondial în categoria de echipamente wireless de comunicații, Samsung a creat în mod special aplicația WOW pentru participanții la Jocurile Olimpice, inclusiv pentru reprezentanții oficiali, personalul și oficialii din cadrul Comitetului Olimpic Internațional, Comitetelor Olimpice Naționale și de organizare, începând cu Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.

Pentru utilizatorii din întreaga lume, aplicația Public WOW va transforma dispozitivele Android în stații mobile de sport cu acces instantaneu la Soci 2014. Este a doua oară când aplicația Public WOW este disponibilă la nivel mondial, după Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver, 2010. Aplicația Public WOW le oferă fanilor sportului acces gratuit și în timp real la știrile de la competiții, inclusiv programele actualizate a probelor, cele mai recente rezultate oficiale, numărul de medalii și statistici ale jocurilor.

Samsung creează cea mai mare Echipă GALAXY de Olimpici

Samsung a anunțat formarea celei mai mari Echipe GALAXY de Olimpici care va reprezenta spiritul olimpic de la Soci 2014. Echipa va include mai mult de 80 de sportivi din 20 de țări, printre care:

Proiectul Samsung va fi susținut și de sportivii de talie mondială Evgeny Malkin (star hockey și membru al echipei Samsung GALAXY Rusia) și Maria Sharapova (campioană la tenis, medaliată olimpic și ambasador Samsung la Jocurile Olimpice de Iarnă din 2014 de la Soci).

Până la desfășurarea Jocurilor Olimpice, publicul din Rusia poate intra în atmosfera jocurilor olimpice și poate experimenta sporturile de iarnă prin intermediul dispozitivelor Samsung și al tehnologiei interactive din cadrul Zonelor Interactive de Sport găzduite de caravana Samsung GALAXY Studio-on-the-Go, aflată în turneu în 15 orașe din Rusia.

Platformele care fac parte din caravana GALAXY Studio-On-The-Go se vor reuni la Soci pentru a forma un Studio Samsung GALAXY în Parcul Olimpic, oferind demo-uri interactive care pun utilizatorul în mijlocul unor simulări de sporturi olimpice, folosindu-se de dispozitivele și tehnologia Samsung, precum și jocuri și promoții care transmit fanilor entuziasmul specific Jocurilor Olimpice.

Pentru a extinde spiritul olimpic dincolo de Soci, Samsung va crea un Studio Samsung GALAXY în Moscova și va avea o zonă interactivă dedicată imaginilor transmise în direct de la Jocurile Olimpice de la Soci 2014.

Samsung la Jocurile Olimpice

Samsung s-a implicat în Jocurile Olimpice, ca sponsor local, încă de la Jocurile Olimpice, din Seoul 1988. Începând de la Jocurile Olimpice de Iarnă din Nagano 1998, compania și-a extins parteneriatul până la Mișcarea Olimpică, în calitate de Partener Olimpic Mondial, în categoria echipamentelor pentru comunicare wireless, oferindu-și propria platformă de comunicații wireless Wireless Olympic Works (WOW), și telefonia mobilă. Aceste tehnologii inovatoare de telefonie mobilă oferă familiei olimpice atât servicii de informare în timp real, cât și servicii de comunicații interactive. Samsung își propune să dezvolte campanii de marketing digital pentru a împărtăși publicului din întreaga lume emoția Jocurilor Olimpice și, totodată, pentru a le oferi tuturor ocazia de a participa la Jocuri prin intermediul tehnologiei mobile inteligente. Samsung va continua să fie partener olimpic mondial până la Rio 2016.