Tech Tableta

Samsung Galaxy Note 8 dezvaluita intr-o reclama

Samsung Galaxy Note 8 dezvaluita intr-o reclama

Noua tabletă Samsung Galaxy Note 8 pare că şi-a făcut apariţia, pentru prima oară, într-o reclamă a companiei coreene alături de un stylus pen. Într-una dintre pozele din prezentarea Samsung Galaxy Note 10.1 apare pe fundal o tabletă cu o diagonală mai mică, ce pare a fi de 8 inch.

În ultima vreme, se pare că fiecare companie încearcă să-şi facă potenţialii clienţi să cheltuiască mai mult şi de aici avalanşa de tablete, puţin mai mari de 7 inch, care a lovit piaţa în ultimele luni. Dacă nu îţi poţi permite o tabletă de 9 inch sau 10 inch şi vrei mai mult decât o mini tabletă de 7 inch, Samsung îţi oferă Galaxy Note 8.

E posibil ca aceasta tabletă să înlocuiasca Samsung Galaxy Note 7.7 care acum este în concurenţă directă cu iPad mini de la Apple, care are o diagonală de 7.9 inch. Viitorul Samsung Galaxy Note se presupune a fi cel din poza de mai sus, iar conform zvonurilor, tableta va fi prezentată în cadrul MWC 2013, la Barcelona, la sfârşitul lunii acesteia.

În screen shot-ul de mai sus, parte a prezentării pentru Galaxy Note 10.1, se poate observa că tableta din spatele bucătarului aduce destul de mult cu Samsung Galaxy Note 8 din poza care a circulat pe internet. Confirmarea o vom avea în cel mult două săptămâni.

Primele informaţii despre specificaţiile tehnice includ o rezoluţie 1280×800, o camera foto de 5MP şi un WebCAM de 1,3MP, frontal, pentru videoconferinţe, iar sistemul de operare se pare că va fi Android-ul celor de la Google, versiunea 4.2 Jelly Bean.