Tech Tableta

Samsung Galaxy Tab de 10 inch?

Samsung Galaxy Tab de 10 inch?

Conform unor noi zvonuri, neconfirmate încă oficial de companie, Samsung ar plănui să lanseze un tablet PCGalaxy Tab cu display de 10 inch în prima jumătate a anului 2011.

Nici nu s-a lansat bine Galaxy Tab cu display de 7 inch că deja au apărut zvonuri care anunţă un tablet PC Samsung cu display de 10.1 inch, plănuit, se pare, pentru prima jumătate a lui 2011. Evident, la ora actuală nu există detalii tehnice despre acest ultraportabil, fiind cunoscut doar faptul că se va baza tot pe sistemul de operare Android, cel mai probabil versiunea Gingerbread sau Honeycomb. Ţinând cont de faptul că Samsung şi-a anunţat în trecut intenţia de a lansa o întreagă familie de tablet PC-uri de diverse mărimi, este foarte posibil ca zvonul să se dovedească adevărat până la urmă.

Momentan, Samsung Galaxy Tab cu display de 7 inch, considerat de companie un rival direct al iPad-ului, îşi face loc încet încet pe pieţele de pe glob. Dacă pe piaţa din Statele Unite nu a fost stabilit încă un preţ, tablet PC-ul Samsung costă 999 de dolari în Australia, fără abonament, dar este aşteptat la 200-300 euro cu abonament în Marea Britanie. Cei de la Samsung sunt optimişti în ceea ce priveşte popularitatea lui Galaxy Tab: compania se aşteaptă să vândă 10 milioane de unităţi până în al treilea trimestru al anului 2011.