Emisiuni, Filme si Seriale Filme USA

Serialul american „Grand Hotel”

Serialul american „Grand Hotel” iunie 10, 2021
Grand-Hotel

Serialul “Grand Hotel” a debutat în data de 12 ianuarie 2021 pe postul TV Antena 1. Este un serial ce a fost adaptat după producţia spaniolă din 2011 “gran Hotel”. Serialul a fost produs de Eva Longoria şi Brian Tanen. Este un serial scurt ce are un număr de 13 episoade.

Serialul prezintă decoruri de lux, femei frumoase, dar şi bărbați plini de bani. Acţiunea serialului se petrece în Miami Beach, la un hotel unde toată lumea vine să arunce cu banii.

Hotelul este deținut de Santiago Mendoza, un bărbat cu mari probleme financiare. Acest hotelul pe care îl  administrează este o afacere de familie; o afacere care se numără printre puținele rămase în picioare în Miami Beach.

Santiago Mendoza nu se simte prea bine în fața competiției marilor lanțuri hoteliere, dar poate fi ajutat de familie şi de personalul hotelier cu condiţia de a ţine închise în dulap  toate scheletele.

Serialul a fost difuzat între anii 2011 – 2013, cu 3 sezoane și 39 de episoade. Originalul a cunoscut un mare succes în întreaga lume.

Pe postul TV Antena 1 poate fi vizionată varianta americană, iar pe Netflix se poate vedea versiunea egipteană “Secret of the Nile”. Intrucât producția original a Evei Longoria nu a avut un real success, serialul a fost oprit după 13 episoade.

Pe coloana sonoră a serialului “Grand Hotel” se află piesa “Tu Manera”, o piesă ce aparţine albumului “YO”. Si în producţia “Elite” de pe Netflix poate fi ascultată o piesă a Innei. Este vorba de “Sin Ti”.