Emisiuni, Filme si Seriale Serial USA

Serialul Dr. Quinn

Serialul Dr. Quinn iunie 10, 2021
Dr -Quinn

Dr. Quinn este un serial american ce a fost difuzat în perioada anilor1993-1998 de televiziunea americană CBS. Este un serial creat de Beth Sullivan. Acțiunea serialului a început în anul 1867. Personajul principal, Dr. Quinn, este nevoită să renunţe la luxul din Boston după ce termină medicina la Institutul Medical pentru Femei din Pennsylvania.

Deoarece ajunge într-un loc unde femeile nu erau foarte bine privite, ea este nevoită să se confrunte cu ideile preconcepute ale unor oameni cărora, încetul cu încetul le va câştiga încrederea. Va adopta trei copii și va câștiga și inima lui Byron Sully.

Dr Quinn-Personaje-principale

Din distribuție au făcut parte Chad Allen, Shawn Toovey, Erika Flores, Jonelle Allen, Jason Adams.

Până în 1998 serialul a rulat în SUA șase sezoane. Serialul a cunoscut un mare succes în alte 100 de țări. In România serialul a fost transmis de către Televiziunea Română.

“Doctor Quinn” este unul dintre cele mai îndrăgite seriale western ce poate fi vizionat la TVR 2 începând din data de 7 iunie de la ora 16.00. Serialul poate fi urmărit şi seara. În prima săptămână el va fi difuzat la ora 23.00, iar începând din data de 14 iunie, episodul de la ora 16.00 va fi reluat la ora 22.00.

Incepând cu data de 7 iunie postul TVR 2 va difuza toate cele 150 de episoade ale serialului “Doctor Quinn”.

Protagoniştii filmului au avut o contribuţie importantă la succesul serialului: Jane Seymour şi Joe Lando formează  unul dintre cele mai faimoase cupluri de pe micul ecran.

Datorită succesului pe care acest serial l-a cunoscut, “Doctor Quinn” i-a adus lui Jane Seymour un Glob de Aur în 1996, iar Joe Lando a fost numit unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din lume.

Serialul creat de Beth Sullivan reprezintă unul de referinţă pentru mesajele sale optimiste. Compasiunea, generozitatea şi curajul eroilor sunt principalele arme în lupta cu problemele apărute.