Serial USA Tech

Serialul Fallout nu a murit, iar Amazon se va ocupa de dezvoltarea acestuia

Serialul Fallout nu a murit, iar Amazon se va ocupa de dezvoltarea acestuia

Într-o perioadă în care adaptările pentru micile și marile ecrane bazate pe jocuri video par să nu mai răzbească, iată că sutem (din nou) asigurați că un serial bazat pe franciza RPG Fallout este pe drum. Informația vine din partea lui Todd Howard, regăsită pe AMA (ask me anything) de pe Reddit. Howard a venit cu informația ca parte a răspunsului acordat unui fan care a venit cu întrebarea privind stadiul în care se află serialul Fallout.

Pe scurt, serialul „se mișcă, și sunt foarte entuziasmat să lucrez cu [producătorii] Jonah, Lisa și Amazon”. Pentru context, ideea de a produce un serial Fallout a fost anunțată în vara anului trecut, atunci când Amazon Studios a obținut drepturile pentru respectiva adaptare.

Dezvoltarea per-se le-a revenit celor de la Kilter Films, responsabilii cu magnificul serial HBO Westworld. Astfel, am putea deja să începem să ne facem speranțe, iar cum Fallout 5 probabil că nu va face ochi prea curând, să-l auzi pe Marty Robbins cum cântă Big Iron și alte hit-uri de pe New Vegas sau Diamond City Radio direct pe televizoarele noastre.