Tech

Site-ul TAROM are o noua versiune de mobil

Site-ul TAROM are o noua versiune de mobil

Pentru rezervare, pasagerii pot folosi un smartphone cu sistem de operare iOS, Android sau Windows Phone, echipat cu un browser. Intrucât accesarea motorului de rezervări pentru telefoane mobile se face utilizând un browser standard de internet, nu mai este necesară instalarea unei aplicaţii dedicate pe smartphone.

Deoarece interfaţa versiunii pentru mobile a fost optimizată foarte bine pentru o cantitate rezonabilă de date esenţiale, transmise în cursul procesului de rezervare online, pasagerii companiei pot rezerva de pe mobil şi în cazul în care dispun de o conectivitate slabă, respectiv viteză redusă de acces în Internet.

Plata călătoriei se efectuează online utilizând o soluţie profesională dedicată, ce garantează securitatea datelor trimise prin reţeaua mobilă de date. La sfârşitul procesului de rezervare, pasagerii primesc, la adresa de e-mail indicată în cursul rezervării, atât confirmarea călătoriei cât şi biletul electronic emis online în urma confirmării plăţii.

Noua versiune de mobil a site-ului TAROM permite rezervarea şi achiziţionarea de bilete de avion, verificarea datelor de călătorie, verificarea orarului de zbor, dar şi acces la datele de contact ale transportatorului aerian şi a agenţiilor partenere. Site-ul se încarcă foarte bine, navigarea prin meniu se face rapid. Am simulat şi rezervarea unui bilet de avion şi n-am avut probleme.