Tech Tableta

SmartQ U7 – o tableta de 7 inch cu micro proiector

SmartQ U7 – o tableta de 7 inch cu micro proiector

Fujitsu a lansat nu demult laptop-uri cu videoproiectoare. Unul dintre ele a fost prezent și la evenimentul dedicat celor din segmentul business, însă iată că azi putem vedea și printre primele (dacă nu chiar prima) tablete cu micro proiector.

Smart Devices a lansat în mod oficial SmartQ U7, o nouă tabletă de 7 inch cu rezoluție 1024×600. Are un design obișnuit și vine în mai multe versiuni. Aceasta poate fi întâlnită cu procesor dual core OMAP 4430 de 1GHz, cu 8GB spațiu de stocare sau un dual core OMAP 4460 de 1,2GHz cu 16GB spațiu de stocare. Sistemul este completat de 1GB RAM, HDMI, Bluetooth, card slot microSD și o baterie de 4800mAh.

Noutatea cu care vine, adică micro proiectorul poate reda imagini de până la aproximativ 180cm, cu o rezoluție de 854×480. Tableta poate fi chiar de ajutor în cazul prezentărilor mai ales pentru cei care au nevoie de sisteme ușoare și subțiri. Cu toate astea, un sistem ca al celor de la Fujitsu tot ar veni cu mult mai multe avantaje.

În orice caz, SmartQ U7 va fi disponibil de la jumătatea lui octombrie, însă deocamdată nu cunoaștem mai multe informații despre prețul de pornire.