Tech

Sony a prezentat VAIO Fit multi-flip PC in Romania

Sony a prezentat VAIO Fit multi-flip PC in Romania

VAIO Fit multi-flip PC trece rapid din modul PC în modul Viewer, astfel încât utilizatorii vor folosi ecranul tactil, echipat cu tehnologia TRILUMINOS pentru a partaja conținul disponibil. Din modul Viewer se poate face tranziția către modul tabletă, prin simpla rotire a ecranului.

Ecranul tactil Full HD cu tehnologia TRILUMINOS oferă o experiența de vizionare cu o paletă largă de culori reale, inclusiv nuanțe de roșu și verde smarald, greu de reprodus.

Noul Sony VAIO Fit multi-flip PC este echipat cu tehnologie de ultimă oră, pentru a îmbogăți productivitatea și experiența digitală. Prin intermediul celei mai noi generații de procesoare Intel Core vizionarea documentelor și a filmelor se realizează fără nici un compromis asupra vitezei de executare a task-urilor, în timp ce jocurile beneficiază de performanța plăcii video NVIDIA şi a tehnologiei NVIDIA Optimus (disponibilă doar pentru modelul VAIO Fit 15A).

Camera foto de 8 megapixeli cu senzor de imagine ‘Exmor RS pentru PC’ surprinde imagini clare, chiar și în condiții de iluminare slabă. Camera împreună cu aplicația ‘CamScanner’ le va oferi utilizitorilor posibilitatea retușării fotografiilor sau a documentelor în mod automat, prin autodetecția marginilor și corecția contrastului. Stylus-ul digital permite schițarea și scrierea notițelor de mână (opțional pentru modelul 15A).

Noul VAIO Fit A este dotat cu suita de programe Imagination Studio VAIO Edition, destinată editării audio-video și adăugării efectelor profesioniste în clipurile video.

VAIO Fit se aude la fel de bine precum arată. Modul ClearAudio+ pune la dispoziția utilizatorului patru moduri prestabilite cu setări potrivite fiecărui tip de conținut, dar permite și personalizarea setărilor audio, în funcție de preferințe.

Tehnologia NFC permite transferul de muzică printr-o simplă atingere a laptopului de boxe sau căști compatibile, fără a te încurca în cabluri.

Noul Sony VAIO Fit multi-flip PC va fi disponibil în România din luna noiembrie, în variantele 33.7cm (13.3 inch) și 39.5cm (15.5 inch). Preţurile vor varia între 4 499 lei şi 6 499 lei, în funcţie de diagonală şi configuraţie.