Tech

SONY a prezentat VAIO Tap 11 in Romania

SONY a prezentat VAIO Tap 11 in Romania

Noul model vine echipat cu un ecran Full HD de 29,4 cm (11,6 inch), care beneficiază de tehnologia TRILUMINOS pentru dispozitive mobile. Calitatea imaginilor oferită de această tehnologie îmbunătățește experiența utilizatorilor în activități precum navigarea pe web și retușarea imaginilor în aplicațiile de editare foto.

Pentru un plus de productivitate, VAIO Tap 11 vine cu o tastatură wireless. Aceasta se poate fixa pe ecranul dispozitivului în momentul în care nu este utilizat, oferind o protecție sporită. Datorită conectivității wireless, tastatura permite diversificarea modurilor de lucru.

Prin intermediul camerei frontale de 8 megapixeli, ce se bazează pe un senzor “Exmor RS pentru PC”, utilizatorii pot fotografia documente, materiale didactice, rapoarte sau prezentări pentru modificarea ulterioară prin intermediul stylusului digital.

Sunetul reprezintă o parte importantă a experienței multimedia, atât în cazul vizionării unui film cât și în timpul audiției melodiilor preferate. SONY VAIO Tap 11 este echipat cu tehnologia NFC, pentru conectarea rapidă cu orice dispozitiv compatibil.

Modul ClearAudio+ este capabil să însuflețească fiecare detaliu al muzicii cu un sunet clar și precis, adecvat unei game largi de scenarii. VAIO Tap 11 pune la dispoziția utilizatorilor patru moduri de sunet presetate, un egalizator și efecte audio reglabile.

VAIO Tap 11 va fi disponibil în România din luna noiembrie.