Tech Laptop

SONY anunță laptop-urile VAIO Fit și VAIO Fit E

SONY anunță laptop-urile VAIO Fit și VAIO Fit E

Noile serii de portabile de la SONY arată ca niște UltraBook-uri, dar având în vedere că nu respectă toate condițiile impuse de Intel, nu vin cu etichetă UltraBook. Sistemul de operare ales este Windows 8 și anumite modele includ și un touchscreen.

Aveam de-a face cu două linii de produse diferite, pentru că SONY a anunțat seriile VAIO Fit și VAIO Fit E. Ambele serii sunt motorizate de procesoare Intel Ivy Bridge, dar există posibilitatea că modele viitoare să beneficieze de procesoare Haswell. Laptop-urile vin cu tastaturi complet iluminate și display-uri de calitate. Modelele de 15 inch vin cu un ecrane FullHD, iar versiunile de 14 inch au display HD+ cu rezoluție de 1600 pe 900 pixeli.

Camera web folosește un senzor de imagine SONY EXMOR și oferă calitate superioară, iar facilitățile de conectivitate includ și comunicații prin NFC. Utilizatorul poate opta pentru un SSD, dar și pentru o placă video cu GPU Nvidia și totuși prețul nu sare de 800 USD.

De fapt, prețurile încep de la 550 USD și 580 USD pentru Sony VAIO Fit 14E și respectiv VAIO Fit 15E. SONY VAIO Fit 14 și VAIO Fit 15 au prețuri de la 650 USD și 700 USD în sus. Pentru cumpărătorii europeni, prețurile oscilează între 450 EUR și 550 EUR.