Tech Tableta

Tablet PC-uri Motorola – specificatii tehnice si fotografii

Tablet PC-uri Motorola – specificatii tehnice si fotografii

Câteva scurgeri de informaţii, care includ o postare pe un forum din Taiwan, pe de-o parte, şi o serie de fotografii realizate de un utilizator anonim, pe de altă parte, oferă detalii despre viitoarele tablet PC-uri Motorola, atât versiunea de 7 inch, cât şi cea de 10 inch, ambele echipate cu Android 3.0.

Scurgeri de informaţii apărute recent pe Internet indică o serie de specificaţii tehnice pentru viitoarele tablet PC-uri de la Motorola, care ar urma să fie echipate cu sistemul de operare Android 3.0.

Prima include o serie de fotografii (cam neclare) şi informaţii despre modelul de 10 inch, care, conform sursei, nu are deocamdată un nume definitiv, compania oscilând se pare între Stingray, Everest sau chiar “Trygon.” Din punctul de vedere al specificaţiilor tehnice vorbim de: procesor Tegra 2 T20 de 1GHz, un spaţiu de stocare intern de 32 GB, un slot pentru microSD card de până la 32 GB, memorie RAM de 512 MB, giroscop, ecran multi-touch cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, porturi micro-USB şi mini-HDMI.

A doua scurgere de informaţii, apărută pe un forum din Taiwan, vizează cel mai probabil versiunea de 7 inch (cunoscută deocamdată sub numele de Motopad), deşi acest lucru nu este specificat în mod clar. Specificaţiile tehnice pentru acest model ar include: un display de 1280 x 800 pixeli, procesor nVIDIA Tegra 2 T20 dual core, giroscop, două camere (una de 2 MP localizată frontal şi o a doua, de 5 MP, localizată pe spatele dispozitivului), spaţiu de stocare intern de 32 GB şi microSD slot.

Deocamdată situaţia nu este foarte clară în ceea ce priveşte variantele de 7 inch şi de 10 inch, iar aceste informaţii nu au fost confirmate oficial de companie, aşa că va trebui să ne punem pe aşteptat până la lansarea tablet PC-urilor Motorola.