Tableta Tech

Tableta Toshiba WT310 – Oak Trail si Windows 7

Tableta Toshiba WT310 – Oak Trail si Windows 7

Versiunea tabletei prezentate in cadrulIntel Developer Forum 2011 are ca sistem de operare Winodws 7 si un procesor Intel Atom Z670 Oak Trail de 1,5 GHz, diferit faţă de Toshiba Thrive care foloseşte Nvidia Tegra 2.

Tableta Toshiba WT310 are un ecran de 11.6 inch cu rezoluţia de 1.366 x 768 pixeli şi butoane senzitive adiţionale, pe partea dreaptă, ce ajută la activarea tastaturii QWERTY şi altor funcţii de acest tip. Pe părţile laterale găsim porturile de extensie şi conectivitate: intrarea audio in, portul USB 2.0, port HDMI şi cititorul de carduri SD de dimensiuni standard, butoanele pentru volum şi butonul de on/off. Cântăreşte 915 grame şi aspectul compact se datorează dimensiunilor de 296x196x15.8 mm. Nu sunt informaţii clare cu privire la autonomie. În plus, se poate achiziţiona şi un docking station care vine cu încă două porturi USB.

Toshiba WT310 are o memorie RAM de 2 GB şi 64GB de stocare flash, 2 camere – una de 2MP şi cealaltă de 3MP – de o parte şi de alta a tabletei. De asemenea, noul model ofera posibilitatea de a deconecta şi înlocui bateria, lucru rar întâlnit la restul tabletelor de pe piaţă.

Produsul va fi lansat în prima fază pe piaţa japoneza. Deocamdata nu se stiu informatii oficiale referitoare la distribuirea in Europa sau detalii despre preţul de lansare.