Tech Tableta

Tableta VIZIO cu CPU AMD si Windows 8 disponibila la 450 EUR

Tableta VIZIO cu CPU AMD si Windows 8 disponibila la 450 EUR

Având în vedere că este singura tabletă din oferta companiei VIZIO, firma nu s-a deranjat niciodată să pună accent pe numele exact al modelului. Totuși noi vă putem spune că dispozitivul motorizat de procesorul dual core AMD Z-60 se numește oficial MT11X-A1. Jucăria are conectivitate WirelessN și Bluetooth 4.0+EDR alături de un port micro HDMI 1.3a și un conector micro USB 2.0.

Tableta Vizio cu procesor AMD Hondo Z-60 si sistem de operare Microsoft Windows 8

Întregul echipament cântărește doar 816 grame și are o grosime de numai 9.9 milimetri. Pe de altă parte, integrează o baterie de numai 33.3 Wh, iar asta înseamnă că nu trebuie să ne așteptăm la o autonomie mai mare de 5 ore. Totuși, nu ne putem plânge având în vedere ecranul de înaltă calitate, procesorul puternic și prețul accesibil.

Din punct de vedere al puterii de procesare, cipul dual core AMD Z-60 Hondo este mai rapid ca majoritatea procesoarelor Atom din clasa sa, disponibile astăzi. Pe de altă parte, unitatea integrată de procesare grafică (iGPU) Radeon HD 6250 este net superioară oricărei soluții Intel asociate procesoarelor Atom. Vă invităm să citiți articolul nostru despre AMD Hondo și cum umilește un Atom Z2670, pentru a vedea de ce este în stare această tabletă.