Tech Tableta

Tablete Toshiba de 5.1 inch, 7.7 inch si 13.3 inch

Tablete Toshiba de 5.1 inch, 7.7 inch si 13.3 inch

Toshiba a pezentat trei tablete de dimensiuni diferite în cadrul târgului de la Las Vegas, CES 2012. Cele trei sunt de 5 inch, 7.7 inch şi 13.3 inch şi sunt încadrate în categorii de public diferite. Modelul de 13.3 inch este pentru utilizatorii care nu pun atât de mare preţ pe portabilitate şi plătesc câteva grame greutate pentru câţiva inch în plus.

Cea de 7.7 inch are un display AMOLED, este subţire, are colţurile rotunjite şi o carcasă de aluminiu. Are două speakere şi o cameră pe spate a cărei rezoluţie încă nu se ştie. De asemenea, are slot microSD şi port microUSB. Modelul de 13.3 are un design asemănător şi se pare că se vrea a fi un mini-multimedia TV. Tableta are ratio de 21:9, port microUSB şi un port HDMI, iar toate butoanele fizice sunt cumulate pe partea dreaptă.

Pentru ceva mai mic şi pentru cei care ţin la elementul portabilitate, există şi varianta de 5.1 inch. În video-ul de mai jos le puteţi vedea expuse în cadrul târgului, nu uitaţi să ne spuneţi ce părere aveţi despre ele. Mie tableta de 13.3 inch mi se pare totuşi puţin prea mare, cu atât mai mult cu cât avantajele unei tablete, în general ţin de faptul că sunt portabile şi performante, ori după cum ziceam… 13.3 inch fură mult din portabilitate.