Tech Tableta

Tablete Toshiba Excite de 10.1 inch – Excite Pro, Excite Write si Excite Pure

Tablete Toshiba Excite de 10.1 inch – Excite Pro, Excite Write si Excite Pure

Echipate cu cea mai nouă variantă a platformei Android, 4.2 Jelly Bean, tabletele Toshiba Excite Pure, Pro și Write se adresează consumatorilor cu cele mai variate nevoi. Toate versiunile vor fi disponibile împreună cu Toshiba Keyboard Cover, fie ca bundle, fie ca accesoriu ce va putea fi achiziționat separat. Această husă este echipată cu o tastatură mecanică pentru facilitarea introducerii de text, oferind, de asemenea, protecție pentru tabletă. Vânzările noilor tableteToshiba Excite Pure, Pro și Write în Europa vor demara în al treilea trimestru din 2013.

Toate versiunile au finisaj argintiu cu textură de aderență. Au aceeași grosime de doar 10.5 mm și cântăresc doar 632 grame. În combinație cu husa opțională echipată cu tastatură Bluetooth integrată, fiecare tabletă cântărește doar 1.1 kg. Toate variantele au ecran tactil capacitiv cu dimensiuni generoase – 25.7cm (10.1 inch), cu aspect 16:10 și suport complet pentru operarea simultană cu toate cele zece degete.

Modelul Excite Write este echipat și cu Corning Gorilla Glass 2 pentru protecție suplimentară a ecranului împotriva zgârieturilor și a loviturilor. Durata medie de utilizare a bateriei noilor tablete Excite atinge nu mai puțin de 10 ore, la o singură încărcare.

Pe lângă caracteristicile de bază, comune tuturor modelelor, versiunile distincte din noua gamă de tablete Toshiba Excite au funcționalități specifice, concepute pentru o maximă compatibilitate cu scenariile individuale de utilizare ale consumatorilor.

Echipate cu cel mai nou procesor Quad-Core NVIDIA Tegra 4, Excite Pro și Write oferă echilibrul optim între performanța în utilizarea simultană a mai multor aplicații (multitasking), grafică excepțională și eficiență energetică. Noul procesor este ideal pentru o mare varietate de operațiuni pe noile tablete, fie că este vorba despre navigare pe Internet, captură video HD, gaming la calitate oferită doar de cele mai performante console sau vizionarea filmelor pe ecranul PixelPure, super-sharp, cu rezoluție 2560 x 1600.

Pentru a completa experiența multimedia, atât Toshiba Excite Pro, cât și Toshiba Excite Write sunt echipate cu câte două difuzoare Harman kardon integrate și cu software DTS Sound.

Pe lângă toate opțiunile de mai sus, Excite Write marchează lansarea noii funcții Toshiba Digitizer pentru tablete și este însoțită de un stylus Digitizer Pen pentru utilizare rapidă și intuitivă și de Toshiba TruNote – suita de aplicații pentru recunoașterea scrisului de mână. Digitizer Pen a fost conceput pentru a simula scrisul de mână cu un stilou tradițional, în timp ce opțiunile software inovatoare oferite de către Toshiba le permit utilizatorilor să facă schițe și notițe pe ecranul tabletei. Rezultatul este convertit în timp real în format digital, care poate fi editat în aplicațiile Office obișnuite. TruNote permite căutarea informației prin documentele de pe tabletă printr-o simplă mișcare cu stylusul. Funcția TruCapture este extrem de utilă în situațiile în care informația de pe un flipchart sau o tablă trebuie transferată și păstrată digital pe tabletă. Grație acestor noi opțiuni, Excite Write este ideală atât pentru divertisment, cât și pentru utilizare profesională.

Excite Pure, modelul cel mai accesibil din noua gamă, oferă tot ceea ce își dorește utilizatorul obișnuit de tabletă. Procesorul NVIDIA Tegra 3 asigură performanță optimă în navigarea pe Internet, captură și redare video, precum și gaming ocazional, inclusiv compatibilitate cu jocuri 3D, gamepad-uri și console de jocuri. Toate variantele de tablete Excite sunt însoțite de o gamă largă de software utilitar, cum ar fi pachetul Toshiba Resolution+, destinat îmbunătățirii conținutului video prin intensificarea culorilor, a contrastului, a detaliilor, dar și prin reducerea distorsiunilor de imagine. Modelele Excite Pro și Write oferă managementul culorilor în aplicații 3D și îmbunătățire a texturilor. În plus, tabletele oferă și suita ThinkFree Office Mobile pentru Android, compusă din aplicații pentru productivitate, precum și o varietate de programe pentru îmbunătățirea calității sunetului și a funcțiilor wireless, inclusiv WiFi Certified Miracast™2 pe modelele Pro și Write, care le permite utilizatorilor să transfere wireless informație între tabletă și un televizor. Toate cele trei tablete oferă link direct către magazinul Google Play, unde peste 700.000 de aplicații sunt disponibile pentru descărcare.