Tech

Tehnologia NVIDIA 3D Vision este disponibila pe YouTube

Tehnologia NVIDIA 3D Vision este disponibila pe YouTube

NVIDIA anunţă disponibilitatea tehnologiei 3D Vision pentru utilizatorii YouTube, oferindu-le acestora posibilitatea de a vizualiza mii de videoclipuri 3D în format stereoscopic, folosind sistemele desktop sau notebook compatibile cu tehnologia NVIDIA 3D Vision, alături de cea mai recentă versiune a browser-ului Mozilla Firefox.

În plus, datorită lansării unui număr semnificativ de camere 3D destinate consumatorilor, anul trecut, suportul oferit de YouTube pentru tehnologia NVIDIA 3D Vision, extinde interesul acordat tehnologiei 3D, oferind posibilitatea unui număr mai mare de consumatori să se bucure de videoclipurile 3D online. Cu modele care sunt disponibile la preţuri accesibile de la JVC, Sony şi alţi producători importanţi, utilizitorii pot capta şi publica videoclipurile 3D de înaltă calitate pe YouTube, 3DVisionLive.com sau chiar pe site-ul propriu, integrând player-ul YouTube 3D.

În încercarea de a continua să prezinte capabilităţile de difuzare video 3D pe YouTube şi câteva dintre cele mai recente videoclipuri profesionale generate de către utilizatori YouTube 3D, NVIDIA va găzdui cele mai importante videoclipuri YouTube 3D stereoscopice pe pagina comunităţii 3D Vision, disponibilă la adresa www.3DVisionLive.com/YT3D.

Pentru a vizualiza videoclipurile YouTube în modul stereoscopic 3D este necesar un sistem desktop sau notebook compatibil cu NVIDIA 3D Vision alături de cele mai recente drivere NVIDIA GeForce (versiunea 275 sau mai recente), dar şi Firefox (versiunea 4 sau mai recent), care oferă suport pentru streaming de video în format HTML5. Va mai fi necesar ca utilizatorii să selecteze opţiunea de vizualizare în format HTML5 atunci când vizualizează un videoclip YouTube 3D: http://www.youtube.com/select_3d_mode.

În plus, datorită aplicaţiei NVIDIA 3DTV Play, utilizatorii pot să îşi conecteze PC-urile la HDTV-urile 3D pentru a se bucura de videoclipurile 3D de pe YouTube pe “ecranele mari” din camerele lor de zi.