Emisiuni, Filme si Seriale Serial USA

The Kominsky Method  (Metoda Kominsky)

The Kominsky Method  (Metoda Kominsky)

Serialul The Kominsky Method (Metoda Kominsky) poate ca nu are mai impresionant titlu, insa daca arunci un ochi peste distributie, nu ai cum sa te abtii sa nu iti doresti sa vezi macar un episod, care cu siguranta va duce la inca unul, si inca unul, si inca unul, pana cand te trezesti ca devorezi seria.

Profesorul de actorie Sandy Kominsky (Michael Douglas) și cel mai bun prieten al său, Norman Newlander (Alan Arkin), se amuză unul pe altul si unul de altul, in timp ce fac față problemelor care apar odată cu îmbătrânirea. Este un serial in care umorul subtil si fin al marilor nume din cinematografia Hollywood-ului se impleteste cu dramele foarte realiste ale personajelor. Toate acestea sunt puse si mai bine in valoare de catre scriitorul Chuck Lorre, acelasi scriitor care si-a lasat amprenta si asupra altor seriale foarte populare si, implicit longevive, ca Doi barbati si jumatate (Two and a half men), Teoria Big Bang (The Big Bang Theory) si Tanarul Sheldon (The Young Sheldon).

The-kominsky-method-2

Serialul a avut premiera in noiembrie 2018 iar in octombrie 2019 a fost difuzat primul episod din al doilea sezon. In iulie 2020 a fost confirmat si sezonul al treilea, care urma sa fie si cel din urma, acesta fiind transmis incepand cu finalul lunii mai 2021.

Surpriza sezonului este aparitia unei alte legende cinematografice si anume Morgan Freeman. Pe langa acestia, merita sa fie amintiti si Danny DeVito, Sarah Baker, Nancy Travis, Jane Seymour, Kathleen Turner, Lisa Edelstein si multi, multi altii.

Daca inca nu v-a convins distributia din serialul The Kominsky Method (Metoda Kominsky), atunci trebuie mentionat si faptul ca atat Michael Douglas cat si Alan Arkin au fost nominalizati la Globul de Aur pentru acest serial, Michael Douglas fiind cel care l-a castigat. In plus, fata de distributia de exceptie, serialul merita si pentru nota lui de 8.2 pe site-ul de profil: IMDB.  Intre noi fie vorba, serialul aceasta are o nota mai buna decat oricare dintre cele mentionate anterior.

Serialul este disponibil pe Netflix.

Va dorim vizionare placuta!