Foto-Video Tech

Canon PowerShot ZOOM este un aparat foto de buzunar foarte dragut

Canon PowerShot ZOOM este un aparat foto de buzunar foarte dragut

Canon aduce pe piata un model indraznet de aparat foto. Micul PowerShot ZOOM are 12 megapixeli, cu stabilizator de imagine si cu zoom in trepte. O jucarie gandita pentru a fi utilizata rapid si eficient, ca sa nu mai vorbim despre dimensiunile reduse care ii confera portabilitate.

Bine, dar cu ce se lauda?

Canon PowerShot ZOOM este un aparat foto cu obiectiv nedetasabil, de tip monoclu, ce are o capacitate de filmare Full HD şi super-zoom.

O idee draguta, care ofera un concept dinamic si inovator de design si utilizare. In plus, aparatul dispune de zoom de 100mm, 400mm sau zoom de 800mm digital.

Canon PowerShot ZOOM poate obtine distante focale de 100mm şi 400mm cu diafragma de f/5.6 sau de f/6.3, pastrand focalizarea clara pe subiectele aflate la departare.

aparat foto Canon PowerShot ZOOM

Pana acum, aceste proprietati imi dau de inteles ca aparatul nu numai ca este foarte practic si usor de manevrat, dar este potrivit si pentru cei interesati de nature and animal photography. In plus, PowerShot ZOOM are o greutate de 145 de grame, deci poti spune ca tii arta in buzunar.

Procesorul DIGIC 8 surprinde imagini de calitate si permite fotografierea în rafala la 10 fps-uri, cu ajutor din partea senzorului de 12 megapixeli. Cei care doresc sa realizeze fotografii tip portret se pot folosi de focalizarea automata continua cu urmarirea fetei si AF 1 punct.

ADVERTISMENT
SCROLL TO CONTINUE WITH CONTENT

Cu ajutorul Stabilizatorului Optic de Imagine avansat, PowerShot ZOOM realizeaza imagini nemiscate si clare in timpul fotografierii sau observarii de la distanta. Desi este un model usor, acesta are o baterie cu durata de viaţa extinsa care poate fi incarcata de la dispozitive USB Type-C  USB-PD compatibile in mai putin de doua ore.

Control si design

Canon PowerShot ZOOM, la dimensiunile sale, poate fi manevrat si cu o singura mana, folosind butoanele dedicate. Acestea includ fotografierea, filmarea full HD, redarea, dar si afisarea completa a meniului.

O alta caracteristica bine implementata este si Vizorul electronic inteligent (EVF). Amplasarea acestuia nu obstructioneaza. Din contra, el faciliteaza utilizarea.

Aparat foto Canon PowerShot ZOOM

Conectivitate

Canon PowerShot ZOOM permite utilizatorilor sa importe, sa caute si sa aplice location tag imaginilor prin Wi-Fi, cu ajutorul unei legaturi Bluetooth la smartphone. Datorita conectivitatii prin Wi-Fi si Bluetooth, utilizatorii pot activa fotografierea de la distanta cu Live View prin intermediul aplicatiei Canon Camera Connect.

Daca mai multi utilizatori isi conecteaza telefoanele la PowerShot ZOOM, acestia pot vedea in timp real ceea ce urmareste si surprinde fotograful.

Canon PowerShot ZOOM ar putea fi un companion avantajos pentru pasionatii de fotografie. Am fost surprins placut de specificatiile pe care acesta le poseda. Pentru un aparat foto cu o dimensiune atat de redusa, PowerShot ZOOM pare sa se descurce de minune.