Hardware Tech

Top 7 tastaturi silentioase

Top 7 tastaturi silentioase iulie 5, 2020
blackwidow

O tastatura potrivita vă poate imbunatati abilitatile de joc. Cu toate acestea, principala problema cu care se confrunta multi este aceea ca majoritatea tastaturilor sunt zgomotoase.

Jocurile pe calculator presupun apasarea in mod frecvent a tastaturii. Pentru ca zgomotul sa nu mai fie o problema, este indicat a se achizitiona tastaturi silentioase.

Pe langa zgomotul redus, avantajul tastaturilor silentioase este acela ca sunt mult mai eficiente.

Pasionatii de jocuri se pot astfel concentra cu usurinta asupra jocului. In materialul ce urmeaza va vom prezenta cele mai bune tastaturi silentioase.

Printre acestea se numara:

1. Tastatura mecanica pentru jocuri Razer BlackWidow
2. Corsair K70 Mk. 2 Tastatura mecanica pentru jocuri RGB
3. Tastatura Corsair K55 RGB pentru jocuri
4. Tastatura Redragon K552-RGB
5. Tastatura esentiala pentru jocuri Razer DeathStalker
6. Tastatura mecanica pentru jocuri Logitech G613 Lightspeed
7. Tastatura Logitech K740

1. Tastatura mecanica pentru jocuri Razer BlackWidow

Razer BlackWidow

Avantajul acestei tastaturi este acela ca pot fi apasate pana la 10 taste. De asemenea, cu ajutorul unui sistem adecvat de gestionare a cablurilor, veti putea mentine organizat spatiul de joc.

O altă caracteristica care diferentiaza această tastatură de altele este durata de viata a acesteia. Spre deosebire de alte tastaturi, aceasta rezista la milioane de cicluri.

La fiecare apasare a unui buton, zgomotul este pe partea inferioara. Acest lucru permite utilizarea lui fara a deranja pe altii.

Un alt atu este ca ofera iluminare cromata RGB, acesta permitand iluminarea unui mediu intunecat.

Combinația dintre caracteristicile de mai sus a propulsat-o în partea de sus a listei noastre.

2. Corsair K70 Mk. 2 Tastatură mecanică pentru jocuri RGB

Corsair K70 Mk. 2

O alta tastatura este Corsair K70 Mk.2 RGB. Ca latime este putin mai mare decat majoritatea tastaturilor. Se poate apasa foarte usor, iar cel mai important este faptul ca nu exista o diferenta prea mare fata de tastatura originală.

3. Tastatură pentru jocuri Corsair K55 RGB

Tastatură pentru jocuri Corsair K55 RGB 

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale acestei tastaturi este acela ca este o tastatura cu membrana si nu mecanica, precum modelele superioare.

Modelul K55 nu este cel mai puternic de pe piata. Este construit dintr-un material de plastic.

Daca tineti tastatura la nivelul ochilor si apăsati tastele în jos, veti putea vedea tastatura flexand.

Un avantaj al acestei tasturi este acela ca iluminatul se schimba in functie de nivelul jocului.

4. Redragon K552-RGB Tastatură

Redragon K552-RGB Tastatură 

Este o tastatura cu fir USB, ceea ce inseamna ca, conectarea acesteia la un computer nu este o problemă. Are 4 variante diferite de iluminare a fundalui.

Aceasta tastatura prezinta modul de iluminare RGB. In ceea ce priveste capacitatea de reactie si durabilitate, achizitionarea acestui model reprezinta una din cele mai bune optiuni.

Prezinta 5 moduri diferite de iluminare, cea de fundal fiind iluminarea RGB care este programabilă. Iluminatul poate fi personalizat conform cerintelor fiecaruia.

Un mare avantaj este zgomotul redus al tastelor.

5. Tastatura esențiala pentru jocuri Razer DeathStalker

Razer DeathStalker

O functie extrem de importanta a acestei tastaturi este ca vine echipata cu un suport pentru incheieturi pentru a putea fi utilizata mai usor.

De asemenea, un alt USP al acestei tastaturi este acela ca poate inregistra fiecare apasare a tastei. Acest lucru inseamna ca, daca sunt apasate mai multe taste, le va putea recunoaste pe toate.

Pot fi apasate simultan mai multe taste, iar cu ajutorul celor programabile va puteti imbunatati abilitățile de joc. Are functie de inregistrare macro care va permite programarea secventei de taste pe care doriti sa o apasati.

Este prevazuta cu izolatie de cauciuc de 2 m pentru o protectie suplimentarăa. Este una dintre cele mai silentioase tastaturi.

6. Tastatura mecanica pentru jocuri Logitech G613 Lightspeed (vezi poza 6)

Logitech G613 Lightspeed

Motivul pentru care aceasta tastatura este silentioasa este acela ca este de tip wireless.

Ofera conectivitate Bluetooth 2.4 GHz., fiind compatibila cu majoritatea computerelor. O altă caracteristica importanta a acestei tastaturi care o diferentiaza de alte modele este ca are o rata de raportare de 1 ms.

Zgomotul tastei se afla pe partea inferioara, motiv pentru care tastatura poate fi utlizata in mod consecvent. Intrucat are o durata de viata lunga, nu trebuie inlocuita foarte des. Ofera 6 taste programabile.

Functionarea acestei tastaturi se poate personaliza extrem de usor. In plus, se pot introduce si secvențe macro personalizate.

Drept urmare, se poate personaliza complet tastatura conform jocului pe care îl jucati.

7. Logitech Tastatura silentioasa K740 (vezi poza 10)

Logitech Tastatura silentioasa K740

Pentru aceia care isi doresc cele mai bune si silentioase tasturi pentru jocuri, cele prezentate mai sus se numara printre cele mai bune solutii.

Sunt silentioase, ofera o multime de optiuni de personalizare, putand astfel sa fie configurate conform cerintelor fiecaruia.

Name
Comment