Tech Tableta

Toshiba AT300SE – o noua tableta cu Android 4.1 lansata in mod oficial

Toshiba AT300SE – o noua tableta cu Android 4.1 lansata in mod oficial

Toshiba AT300SE din clasa premium a fost azi anunțată în mod oficial! Noua tabletă de 10.1 inch vine echipată cu platforma Nvidia Tegra 3 pentru a oferi utilizatorilor cele mai bune performanțe în materie de divertisment. Este dedicată activităților cotidiene, de la vizionarea de materiale video până la e-reading și jocuri. Are o rezoluție de 1280×800, display cu tehnologie IPS și un unghi larg de vizualizare.

Aceasta vine cu dimensiuni reduse care oferă o portabilitate mai mare. Are o grosime de doar 10,5mm și o greutate de 625 de grame și iese în evidență prin design-ul elegant și sofisticat, carcasa având totuși un model punctat pe spate pentru mai mult confort și o aderență robustă.

Întâlnim Android 4.1 la sistemul de operare, iar prin Toshiba Places se asigură accesul rapid la o serie de portaluri video, servicii de știri și filme on demand de la furnizorii de televiziune. Platforma cloud este preinstalată și permite accesul indiferent de dispozitiv, prin TV, PC sau tabletă.

Tableta poate fi conectată și la un HDD extern datorită gamei largi de porturi cu care vine printre care se numără micro-USB, card reader microSD cu suport SDHC/SDXC de până la 64GB și audio jack. Sistemul e completat de 1GB RAM, spațiu de stocare de până la 32GB, două camere de 3MP și 1,2MP, iar bateria este de 25Wh, cu două celule ce oferă o autonomie de până la 10 ore. De asemenea, vor fi disponibile și diverse accesorii – stativ și protecție ecran.

“Ne bucurăm că le putem oferi fanilor tabletelor noastre un nou model interesant datorită preţului accesibil şi specificaţiilor de top. Prin intermediul Toshiba AT300SE le oferim acestora o opţiune diferită la deja celebra tabletă premium, Toshiba AT300, cu dimensiunea ecranului de 10.1” a declarat Andy Bass, Vice Preşedinte al DS Company Toshiba Europe.

Vom reveni cu detalii referitoare la disponibilitate și prețuri de pornire!