Tableta Tech

Toshiba AT330 – tableta gigant de 13.3 inch cu tv tuner

Toshiba AT330 – tableta gigant de 13.3 inch cu tv tuner ianuarie 2, 2022Leave a comment
Featured-image

La CES 2012 Toshiba ne-a tachinat cu cele trei noi tablete ale lor, fără însă a ne spune mare lucru. Printre ele se afla şi gigantul de 13.3 inch care acum poate fi regăsit sub denumirea de Toshiba AT330.

Compania tot nu a făcut publice toate specificaţiile tehnice, însă conform unor zvonuri se pare că noua AT330 vine cu un procesor quad core Tegra 3 şi 32GB spaţiu de stocare. Noutatea constă nu numai în dimensiunea destul de mare, ci în faptul că va veni cu TV tuner integrat.

Va avea două camere, una principală de 5MP şi una secundară de 1,3MP, un card slot SD, unul pentru SIM, un port HDMI şi sistem de operare Android Ice Cream Sandwich. Toate astea vor veni, desigur şi cu o grosime considerabilă de 33.8cm.

După cum ziceam şi înainte, tableta e puţin cam mare pentru a avea ca target publicul larg, probabil este axată pe o anumită nişă de utilizatori. Ar putea fi de asemenea vândută cu un docking station pentru a o transforma la nevoie într-un notebook. Cu toate astea, încă nu se ştiu date despre preţ sau disponibilitate. Aşteptăm mai multe detalii şi vă ţinem la curent, până atunci urmăriţi totuşi video-ul de prezentare şi nu ezitaţi să ne spuneţi cum vi se pare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.