Tech Laptop

Toshiba Satellite M645 – pentru divertisment

Toshiba Satellite M645 – pentru divertisment

La doar 14 inch, Toshiba Satellite M645 este un puternic laptop multimedia, reprezentând de altfel versiunea mai mititică a lui Toshiba Satellite A665. La fel ca şi fratele său mai mare, M645 vine cu tastaturi chiclet nou nouţe şi un design marcat de carcasa Fusion X2 finish, care îmbină elemente glossy cu un înveliş mat pentru o protecţie eficientă împotriva amprentelor şi urmelor (capacul şi palm rest-ul sunt acoperite de o textură durabilă, având margini glossy). De asemenea, dispune şi de tehnologia Toshiba Sleep + Music, care permite utilizatorilor să asculte muzica de pe music player direct pe boxele Harmon Kardon ale notebook-ului chiar şi când acesta este oprit.

După cum declară şi Carl Pinto, vice president of product development, Toshiba America Information Systems, Inc., Digital Products Division, aceste notebook-uri sunt dedicate tutror celor care îşi doresc o experienţă multimedia optimă şi divertisment de cea mai bună calitate:

Din punctul de vedere al specificaţiilor tehnice, Satellite M645 poate fi echipat cu un procesor Intel Core i3, i5 sau i7, sau un procesor AMD Phenom II Quad Core. Tehnologia nVIDIA Optimus, disponibilă pentru anumite configuraţii, schimbă automat între placa video integrată şi placa video dedicată (fie un GeForce 310M, fie un GeForce GT330M). Sub carcasă se găsesc şi un HDD de 7200rpm, respectiv o memorie RAM DDR3, iar utilizatorul poate opta pentru un Blu-Ray.

În ceea ce priveşte software-ul şi alte caractersitici, M645 dispune de Toshiba USB Sleep-and-Charge, aplicaţiile ReelTime şi Bulletin Board, precum şi de tehnologia Resolution+ DVD Upconversion (inclusă în software-ul Toshiba DVD Player, îmbunătăţeşte automat filmele în rezoluţie standard, oferind imagini mai clare şi mai colorate, pentru o experienţă mai apropiată de rularea unui video HD). În funcţie de model, vor fi disponibile şi conexiunile Intel Wireless Display, Gigabit Ethernet sau WiMAX. Satellite M645 va fi disponibil începând cu data de 20 iunie, la un preţ de pornire de 730 de dolari.