Tech Laptop

Toshiba Satellite W30t si Toshiba Satellite W30Dt – laptop-uri hibride cu touchscreen

Toshiba Satellite W30t si Toshiba Satellite W30Dt – laptop-uri hibride cu touchscreen

Perfecte pentru persoanele care preferă convenabilitatea unui singur dispozitiv pentru diferite utilizări sau destinaţii, laptopurile Satellite W30t şi W30Dt oferă o experienţă completă, precum şi avantajele unui touchscreen, ale unei tastaturi iluminate şi a unei ample capacităţi de stocare în modul laptop. Dacă ecranul este detaşat, se transformă într-o convenabilă tabletă multi-touch cu un afişaj de 33.8cm (13.3 inch), oferind utilizatorilor un larg spaţiu de vizualizare. Acest tip de tabletă oferă, de asemenea, o capacitate de stocare încorporată sporită în comparaţie cu o tabletă obişnuită – cu un hard-disk de 500 GB, utilizatorii se pot bucura de un spaţiu suplimentar pentru a-şi organiza fişierele media favorite.

Disponibile în forme compacte de dispozitive unice durabile, aceste modele de tip 2 în 1 sunt tipice mărcii Toshiba – un design distinct, de înaltă calitate care reflectă restul gamei de produse Toshiba. În plus, proiectarea şi soluţiile tehnice de tip Toshiba conferă o realizare robustă şi performanţă fiabilă oriunde.

Modele Satellite W30t şi W30Dt încorporează baterii atât în port-ul tastaturii, cât şi în tabletă, rezultând astfel o durată mai mare de funcţionare a bateriei atunci când dispozitivul este folosit ca un întreg. Deoarece oferă dublul funcţionalităţilor unui laptop de tip standard, reprezintă de asemenea un mod ideal de a vă bucura de opţiunile avansate ale Windows 8.1 pentru o experienţă digitală mai versatilă.

Modelul Satellite W30t se bazează pe procesoare Intel Core de a 4-a generaţie cu grafică Intel HD 4200 integrată. Modelul W30Dt prezintă un procesor cu un consum ultra-scăzut de energie din seria AMD A4-APU cu grafică AMD Radeon HD 8180, fără ventilator. În tableta propriu-zisă, un hard-disk de 500 GB oferă un amplu spaţiu de stocare pentru documentele de lucru şi fişiere media de divertisment, în timp cei 4GB DDR3L instalaţi generează o viteză performantă de lucru.

Utilizatorii se pot bucura de jocuri şi de alte aplicaţii bazate pe touch, prin intermediul tehnologiei touch care suportă contactul cu zece degete. Ecranul neted de la o margine la alta nu are ramă, mărind astfel suprafaţa de contact şi permiţând o curăţare mai uşoară.

Conectare facilă

Tableta include un port Micro-USB pentru transferuri mai rapide, un port Micro-HDMI pentru o uşoară conectare la un televizor şi un slot pentru card Micro-SD pentru încărcare de imagini şi de date, precum şi pentru a extinde capacitatea de stocare. Utilizatorii pot de asemenea să partajeze conţinuturi cu alte dispozitive compatibile, mulţumită tehnologiilor Intel WiDi şi Wi-Fi Certified Miracast. În plus, tastatura prezintă un port USB 3.0 de dimensiuni normale, cu sistem USB Sleep-and-Charge, destinat încărcării unui dispozitiv mobil, chiar şi când sursa de energie a laptopului este oprită.

Noile dispozitive Satellite W30t şi W30Dt 2 în 1 vor fi disponibile în Europa începând cu al patrulea trimestru al lui 2013.

Toshiba Satellite W30t şi W30Dt

• Ecran 13.3 inch HD IPS multitouch capacitiv până la 10 degete
• Până la 500GB HDD
• 4GB DDR3L
• Conexiuni tabletă: 1x Micro-USB, 1x Micro-HDMI, 1x Micro-SD, Wireless LAN, Bluetooth 4.0 and Wi-Fi Certified Miracast pregătite
• Conexiuni tastatură: 1x USB 3.0 cu USB Sleep-and-Charge
• Difuzoare de înaltă calitate cu DTS Studio Sound
• Webcam HD cu microfon integrat
• Sistem de operare: Windows 8.1