Tech

Toshiba STOR.E CLOUD – primul echipament de stocare si cloud

Toshiba STOR.E CLOUD – primul echipament de stocare si cloud

Toshiba nu înseamnă doar laptop-uri, tablete şi ultrabook-uri. Am fost surprins să văd ca producătorul japonez are un portofoliu foarte variat de gadgeturi, accesorii şi electronice. Iar la IFA 2012 a lansat şi STOR.E CLOUD – primul echipament de stocare şi cloud pentru casa digitală.

Noul hub pentru stocarea datelor este uşor de folosit şi vă permite să salvaţi fişierele într-un mod sigur, chiar la voi acasă, beneficiind totodată de posibilitatea de a le accesa şi de a le transmite cu ajutorul serviciului de cloud, indiferent unde v-ati afla. Cu Toshiba STOR.E CLOUD, aveţi posibilitatea să accesaţi datele de acasă chiar şi pe drum, de pe tablete, smartphone-uri sau alte portabile. Este compatibil cu toate sistemele de operare de tip Windows, Android sau Apple iOS.

Toshiba STOR.E CLOUD oferă o capacitate maximă de stocare de 3TB, spaţiu suficient pentru a stoca muzică, filme, fotografii şi alte informaţii importante. STOR.E CLOUD poate fi folosit foarte uşor prin interfaţa dedicată şi cu ajutorul procesului de instalare rapidă în trei paşi:

1. Conectezi STOR.E CLOUD la router
2. Porneşti aplicaţia de instalare (CD) pe calculator
3. Alegi un nume pentru HDD, un nume de utilizator şi o parolă

Restul procesului de instalare este automat, astfel încât puteţi începe operaţiunea de backup a fişierelor importante imediat. După instalare, pot fi făcute setări suplimentare, mai avansate.

Mi se pare foarte interesant acest dispozitiv, mai ales că viitorul este în cloud. Avantajul la Toshiba STOR.E CLOUD este acela că-l poţi avea în casă. Este un fel de hard disk extern pe care poţi face backup şi la care poţi conecta diferite gadgeturi şi chiar un smart TV. Tot ce trebuie e să ai o conexiune securizată la internet.

Interfaţă:RJ-45 Ethernet port, port USB 2.0Carcasă:MatăCuloare:negruCapacități disponibile:2TB, 3TBTip sistem:NTFS (MS Windows)
*Poate fi reformatat în HFS+ pentru compatibilitate cu sistemul OSX.Energie:Cablu adaptor AC.
Input: 100-240V, 650mA
Output: 12V – 2A
Adaptor priză interschimbabil EU/UKDimensiuni:160 (L) x 79 (W) x 191 (H) mmSoftwareToshiba Canvio Home SoftwareCerinţe sistem:• Windows® XP / VISTA® / Windows® 7
• Port Ethernet – Ethernet
• Conexiune internet

Încă nu avem informaţii despre disponibilitate şi preţ!