Tech

Toshiba – tableta si telefon in docking station?

Toshiba – tableta si telefon in docking station?

Toshiba pregătește un nou device care ne aduce într-o oarecare măsură aminte de Padfone-ul celor de la Asus. Sistemul celor de la Toshiba este alcătuit dintr-o tabletă și un telefon integrate într-un docking station. Deocamdată nu se cunosc toate detaliile complete, însă cu siguranță primele informații ne-au adus semne de întrebare.

Tableta va veni probabil cu un display multi-touch (apare denumirea de ”touchpad terminal”) care ar putea fi potrivit pentru navigarea pe internet, gaming, conferințe web și așa mai departe. Poate avea totuși ca public țintă corporațiile, dar și home userii. Docking-ul poate extinde capacitățile sistemului prin mai multe porturi sau poate servi ca sistem de încărcare. De asemenea, știm că există cel puțin un modul pentru wireless LAN.

În schiță se observă și faptul că telefonul pare unul care vine în mod normal doare cu microfon și difuzor, nu un smartphone. Rămâne de văzut ce ne pregătesc cei de la Toshiba. În orice caz, ar fi timpul ca cei de la Asus să aibă parte de ceva concurență serioasă pentru gadget-ul lor, Padfone. Nu știm dacă asta plănuiesc cei de la Toshiba, dar cu siguranță nu ne-am mira dacă bănuielile noastre s-ar adeveri. Voi ce spuneți?