Tech Laptop

Toshiba Tecra A11 – noul laptop de business

Toshiba Tecra A11 – noul laptop de business

După anunţul tip “o grămadă de laptop-uri noi“, cei de la Toshiba etalează acum cu răbdare câte un model, oferind mai multe specificaţii tehnice şi alte detalii. Tecra A11, de exemplu, este un nou laptop de business cu ecran de 15.6 inch despre care auzisem ceva şi înainte, dar despre care nu ştiam prea multe.

Ei bine, aflăm acum că notebook-ul are o memorie RAM de 2 GB sau 3 GB, dar poate ajunge până la 8 GB (opţiune care îi va creşte preţul cu 370 de dolari). După cum ştiam deja, poate fi echipat cu oricare dintre procesoarele i3, i5 sau i7. Placa grafică poate fi o nVIDIA NVS 2100M cu 512 MB VRAM. Din punctul de vedere al spaţiului de stocare, vorbim de până la 320 GB HDD sau 128 GB SSD. Display-ul are o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, dar poate ajunge până la 1600 x 900 pixeli.

Tecra A11 dispune de conexiunile obişnuite pentru un laptop de business: Wi-Fi 802.11n standard, Bluetooth 2.1+EDR, modem integrat opţional, 3 porturi USB, un port USB/eSATA combo, un card slot. Camera wen integrată şi microfonul sunt opţionale. A11 are Windows 7 Professional preinstalat (există însă şi opţiunea pentru Windows XP) şi are o tastatură care include şi secţiunea numeric pad.

Se bazează pe tehnologia Toshiba Easy-Guard pentru protecţie împotriva şocurilor mecanice şi a altor accidente şi are eticheta EPEAT Gold status (însemnând că laptop-ul a fost realizat din materiale eco). Preţul de pornire este un pic mai mare decât cel anticipat, şi anume 949 de dolari.

Toshiba-tablet-pc
Postarea Anterioara

Featured-image
Postarea Urmatoare