Diverse

Tot ce trebuie sa stii despre agentia IT eXclusiv si serviciile web

Tot ce trebuie sa stii despre agentia IT eXclusiv si serviciile web

Infiintata in anul 2008, aceasta agentie web ofera servicii de calitate foarte diversificate, de la crearea de site-uri si magazine online pana la servicii de mentenanta, optimizare SEO, content writing, promovare, marketing sau rebranding. Agentia se bazeaza pe ideea ca ce este bun trebuie facut fara graba si luand in calcul toate aspectele. De asemenea, si ca trebuie percepute preturi corecte, care sa reflecte in totalitate rezultatele obtinute de clienti si care sa fie si cat mai accesibile. 

Este dificil sa spunem care servicii ar fi cele mai importante pentru un site, fiecare avand propriile avantaje si ajutand atat la cresterea site-ului in sine cat si a ceea ce se afla in spatele sau, precum o companie sau alte entitati. Pentru asta, marketing-ul, serviciile SEO si cele de promovare trebuie aplicate in egala masura in obtinerea de rezultate pozitive. 

Pentru o companie un site web este in primul rand o carte de vizita. Numele acestuia, continutul, designul, sunt alese sa faca referire la aceasta si sa o reprezinte cat mai bine. De asemenea, este si o buna modalitate de a promova compania in sine, produsele si serviciile sale si nu numai dar si de a putea realiza vanzari si tranzactii. Ne dam seama astfel ca un site poate fi de mai multe tipuri si pentru fiecare, trebuie aplicate anumite procese, in ceea ce priveste createa si punerea la punct a acestuia. 

Cateva dintre cele mai comune tipuri de site-uri sunt urmatoarele:

  1. Site-uri personale

Site-urile personale sunt cele  de tip familial, de partajare a  amintirilor, fotografii si jurnale. In unele cazuri, chiar furnizorul de servicii Internet ne poate oferi spatiu pe un server liber pentru a ne crea propriul site, cu o adresa Web (URL) dorita. Putem include, de asemenea, aici site-uri artistice sau experimentale precum si spatii de web personale, cum ar fi jurnalele cunoscute mai mult ca si blog-uri.

  1. Site-uri comerciale

Site-urile de comert electronic (e-commerce) sunt cele mai frecvente site-uri web de pe Internet. Atat la noi in tara, la nivel local si national cat si la nivel international si mondial, exista numeroase astfel de platforme care care oricine a auzit. Vorbim practic despre binecunoscutele si din ce in ce mai numeroasele magazine online.

  1. Brosura Online de Afaceri/Site-uri  catalog

Unii clasifica aceste site-uri in aceeasi categorie ca si cele comerciale. Insa consideram ca ar trebui sa fie separate, deoarece exista multe companii care nu-si vand produsele pe web precum ar fi site-uri de stomatologie, stilisti etc. Ei au o brosura online sau catalog, care ii ajuta sa-si  promoveze site-ul lor pe internet.

  1. Site-uri informationale

Aceste tipuri de site-uri sunt importante pentru cei care au nevoie de a gasi o difinitie sau alte informatii pentru uzul lor. Un bun exemplu al acestui site este dat de enciclopediile on-line. In cadrul acestora putem gasi definitia in mare parte despre tot ce avem nevoie, cu o explicatie detaliata si exemple explicite. Aceste informatii pot fi de ajutor pentru cei care creeaza un nou site web tematic si au nevoie de a aduna mai multe informatii despre acest subiect.

  1. Site-uri pentru Dispozitive Mobile

Dispozitivele mobile, cum ar fi telefoane mobile, PDA-uri, iPod-uri, iPhone, etc sunt utilizate de multe persoane zilnic. Clientii care au nevoie de un site web specifica intotdeauna ca site-ul lor ar trebui sa fie vazut de pe dispozitivul mobil, chiar daca pretul este un pic mai mare. Din fericire insa, in ziua de azi mai toate site-urile sunt inca din start optimizate pentru a functiona si pe platformele mobile dar se pot optimiza de asemenea si pentru altele.

  1. Site-uri de Socializare

In acest sector putem oferi din nou numeroase exemple, existand in special platforme ce sunt disponibile la nivel mondial, in magazinele de aplicatii, in cazul platformei mobile sau care pot di accesate direct din browser pe un pc sau laptop. Aceste site-uri creeaza comunitati on-line de oameni care doresc sa interactioneze social cu alti oameni sau sa intalneasca oameni care impartasesc interesele lor. Forum-urile online, sunt de asemenea des utilizate  pentru a discuta interese si subiecte de orice gen care va trece prin minte. Site-urile de partajare a fotografiilor de asemenea, pot fi considerate site-uri comunitare in dezvoltare.

Astfel, agentia SEO ITeXclusiv se poate ocupa de a crea oricare dintre aceste tipuri de site-uri si totodata, de a le optimiza si promova in mod corespunzator acolo unde este cazul. Serviciile lor sunt oferite de oameni cu experienta si care detin mijloacele si tehnologiile necesare pentru a realiza astfel de sarcini. Si desi nu este ceva care poate fi numit „usor”, ofera un maxim de satisfactie atunci cand rezultatele dorite sunt obtinute. Este crezul lor ca atunci cand ajungem acolo unde vrem, o facem pentru ca am putut si am avut vointa necesara, nu din noroc sau nu doar din noroc. 

Fiind mereu la curent cu toate schimbarile care apar in cadrul unui anumit domeniu de activitate, atat in online cat si fizic, o data ce un client apeleaza la ei, pot oferi rapid solutii eficiente si se pot pune bazele unui proiect prin care clientul sa beneficieze de serviciile necesare. Se realizeaza in mod constant analize, comparari, testari si implementari ale informatiilor si noilor tehnologii care apar astfel incat sa nu se mai piarda de fiecare data timp cu aceste aspecte cand se deruleaza un proiect pentru un client.