Tech Laptop

Ultrabook-urile cu Ivy Bridge | Laptop News

Ultrabook-urile cu Ivy Bridge | Laptop News

Ultrabook-urile pot fi găsite acum la preţuri cuprinse între 800 şi 1900 de dolari, dar după cum ştim din situaţiile generale, preţurile scad în timp, mai ales atunci când produse mai noi sau mai performante iau locul celor vechi. Modelele curente de ultrabook-uri vin echipate cu procesoareIntel Sandy Bridge, Core i5 sau Core i7.

Procesoarele Sandy Bridge vor intra pe locul doi odată cu lansarea celei de-a treia generaţii, aşa că pentru modelele care vor veni echipate cu vechile procesoare ne aşteptăm la reduceri de până la 20-30 de procente în martie sau aprilie. Este posibil ca producătorii de ultrabook-uri să actualizeze gamele existente sau pur şi simplu să lanseze modele noi… sau poate amândouă pentru mai multă diversitate. Mulţi dintre clienţi probabil o să opteze şi pentru laptop-uri simple, care nu sunt ultrabook-uri, doar pentru a mai economisi nişte bani.

Doar câteva sute de grame şi câţiva mm în plus nu aduc atât de multe beneficii pentru preţul cerut. Din fericire, există extrem de multe modele de laptop-uri în funcţie de necesităţile fiecăruia aşa că ultrabook-urile cu Ivy Bridge vor rămâne inaccesibile cel puţin din punct de vedere financiar pentru mulţi.