Smartphones

Vivo dezvoltă un telefon al cărui panou din spate îşi schimbă culoarea

Vivo dezvoltă un telefon al cărui panou din spate îşi schimbă culoarea

Vivo dezvoltă un telefon al cărui panou din spate îşi schimbă culoarea, a dezvăluit compania printr-un teaser video postat pe Weibo. Telefonul folosește o sticlă electrocromă care schimbă nuanțele de pe panou.

În ianuarie, fratele Vivo și filiala tutorelui său BBK Electronics, OnePlus, a prezentat telefonul OnePlus Concept One ca folosind o sticlă electrocromă pe configurația camerei din spate. Cu toate acestea, telefonul Vivo care a apărut în teaserul video pare să fi oferit efectul de schimbare a culorii pe întregul panoul din spate.

Videoclipul distribuit pe Weibo, după cum a fost observat de Android Authority, arată telefonul Vivo din spate, care își schimbă culorile tot continuu. Pe panoul din spate telefonul utilizează tehnologia electrocromică pentru a schimba nuanțele de culoare prin apăsarea butonului din lateral. Se trece de la alb perlat la albastru intens.

Vivo pare să se fi inspirat pentru noul său smartphone de la OnePlus Concept One care a fost prezentat la CES 2020 la Las Vegas la începutul acestui an. Telefonul OnePlus a folosit sticla electrocromă de pe configurația camerei pentru a ascunde senzorii din spate.

Videoclipul postat de Vivo nu dezvăluie modulul de cameră al noului telefon. Cu toate acestea, un alt videoclip postat pe Weibo de către un tipster sugerează că ar putea exista camere triple pe spate, alături de un bliț cu LED dublu.
În timp ce smartphone-urile primesc procesor puternic și hardware îmbunătățit al camerei, este o mare nevoie de o modificare inovatoare a designului sau cel puțin o caracteristică unică care face ca un dispozitiv să iasă în evidență printre amatori.

În ultimii ani, vedem telefoane ce au un design lucios, iar carcasa din spate reflectă culoarea psihedelică atunci când este privită dintr-un unghi diferit.

Dar, chiar când acest lucru părea a fi extrem de plictisitor, Vivo vine cu o tehnologie inovatoare care poate schimba culoarea întregului telefon. Amatorii vor fi încântați să prezinte același dispozitiv cu o culoare diferită.

Vom fi dornici să verificăm noul telefon al Vivo, ori de câte ori va fi lansat pe viitor. Între timp, puteți verifica recenzia noastră despre cel mai recent telefon premium Vivo X50 Pro.