Diverse

Vrei sa o surprinzi? Iata cele mai cool idei pentru o logodna prefecta!

Vrei sa o surprinzi? Iata cele mai cool idei pentru o logodna prefecta! iunie 3, 2021
gold

O cerere perfecta in casatorie depinde in general de voi, barbatii, si este un moment caruia un numar semnificativ de femei ii acorda o mare importanta. Stim, probabil ca vei innebuni gasind o idee originala si draguta pentru a cere mana partenerei, pentru a face acel moment de nesters in amintirile voastre. Aminteste-ti ca cel mai important lucru despre cererea de casatorie nu va fi doar propozitia pe care o spui, ci si modul in care te prezinti si, mai presus de toate, locul in care faci asta si inelul de logodna. Desigur, raspunsul final va fi foarte important!

Un prim sfat indispensabil pe care credem ca ti-l putem oferi este ca propunerea de casatorie pe care te hotarasti sa o „pui in scena” trebuie sa incorporeze, mai presus de toate, povestea pe care o traiesti. Nu toti oamenii adora gesturile flagrante sau prea romantice, asa ca ia in considerare cum sa actionezi dupa gusturile femeii careia ii vei oferi inelul de logodna.

 

Pentru a te ajuta, iata cateva idei …

O cerere in casatorie eleganta si romantica:

Daca tii mult la traditie sau, in orice caz, ar fi foarte important ca partenera ta sa o respecte, poti cere mana femeii iubite in fata familiei, poate in timpul unei cine unde veti fi cu totii impreuna, sau cand are loc o ocazie speciala.

Pentru un pic de romantism si simplitate, organizeaza o cina placuta si la sfarsitul acesteia daruieste-i partenerei tale trei trandafiri si, inmanandu-i pe rand, explica-i semnificatia: „Acest trandafir reprezinta trecutul nostru, acesta este prezentul nostru si ultimul (la care vei fi atasat anterior o bucata de hartie cu cuvintele magice sau ai introdus inelul de logodna) reprezinta viitorul nostru … Vrei sa devii sotia mea? “. Pentru inele de logodna romantice, intra pe hypnotica.ro.

Profita de absenta partenerei de acasa pentru a implementa planul. Aseaza petale de trandafir pe jos, aranjeaza cateva lumanari ici si colo si poate niste post-it-uri care ar putea “compune” declaratia ta de dragoste si, asteapt-o in camera cu inelul de logodna. Este cu siguranta o alegere foarte romantica, dar cel mai important lucru va fi sa creezi atmosfera potrivita, asa ca de ce sa nu alegi muzica de fundal din piesele ei preferate? Cu siguranta vei putea sa o surprinzi si mai mult si sa faci totul mai interesant.

 

O cerere in casatorie legata de amintirile voastre:

Daca iubesti fotografiile si doresti sa faci un memento al tuturor momentelor pe care le-ati impartasit, puteti decide sa acoperiti un perete al casei creand o inima imensa cu imaginile cu voi si poate sub fiecare sa adaugi o fraza romantica sau o poezie. Apoi plaseaza o fotografie mai mare cu voi in centrul inimii si, in spatele ei, sintagma „Vrei sa te casatoresti cu mine?”. Fiecare imagine va genera amintiri minunate de momente pe care le vei purta intotdeauna in inima ta. Din acest motiv, o astfel de propunere ar putea fi foarte, foarte interesanta.

O idee intotdeauna legata de fotografii ar putea fi crearea unei carti in care sa inserezi cateva imagini care descriu fiecare an pe care l-ai petrecut impreuna cu iubita ta. Rasfoind-o, vei oferi partenerei tale posibilitatea de a retrai cele mai frumoase etape ale povestii voastre pentru a ajunge la ultima pagina a cartii unde ati putea introduce chiar inelul de logodna, insotit de cuvintele „Vrei sa te casatoresti cu mine?”.

 

O cerere in casatorie „surpriza”:

Ingheata inelul in interiorul unui cub de gheata si, in timpul mesei, pune-l in paharul ei impreuna cu alte cuburi, apoi adauga-i bautura si asteapt-o sa descopere inelul, apoi fii gata sa ingenunchezi si roag-o sa se casatoreasca cu tine. De la o patiserie de incredere, poti solicita sa iti faca niste ravase in care sa iti introduca inelul si un biletel in care sa scrie mult asteptata fraza. Apoi organizeaza o cina romantica si, in momentul desertului, pune ravasul pe farfurie. Cand il va deschide, uimirea va fi cu adevarat neasteptata.

 

O cerere in casatorie distractiva si jucausa:

Cu ajutorul prietenilor sau familiei, ai putea organiza un fel de vanatoare de comori pentru partenera ta, care o va conduce pas cu pas catre tine. Pentru a face acest lucru, va trebui sa creezi harti in care trebuie sa scrii din cand in cand instructiuni precise de urmat si care o vor ghida spre descoperirea urmatoarelor indicii, pana cand, la final, va descoperi comoara: pe tine asteptand-o in genunchi, cu inelul de logodna si gata sa-i ceri sa se casatoreasca cu tine.

Poti configura aceasta vanatoare de comori oriunde doresti. De exemplu, intr-un loc foarte important pentru voi doi, cum ar fi locul in care v-ati sarutat prima data sau unde v-ati vazut pentru prima data.

 

O cerere in casatorie originala si dramatica:

Angajeaza o firma care ofera focuri de artificii si pregateste o cina deosebita, intr-un loc care iti va permite sa admiri focurile de artificii pe care partenerul tau le va crede complet neplanificate. Cand crezi ca a venit momentul, atunci ingenuncheaza in fata ei si ofera-i inelul de logodna. Pentru fiecare ocazie de mai sus, vei gasi inelul de logodna potrivit la hypnotica.ro!

Acestea sunt doar cateva idei despre cum sa planifici cererea in casatorie perfecta. Desigur, daca inelul ales nu va fi pe masura, nicio cerere nu va avea succes. Afla din timp cam ce tip de inel si-ar dori si incerca sa i-l oferi. Hypnotica.ro le are pe toate, indiferent de crerea in casatorie pe care o planifici!