Tech

Waveface de la Asus | Laptop News

Waveface de la Asus | Laptop News

Imaginaţia este primul pas către inovaţie. Cei de la Asus au dovedit că stau foarte bine la acest capitol şi au prezentat în cadrul CES 2010 o linie de produse menite să asigure conexiunea la Internet oriunde te-ai afla. Waveface ar putea însemna redefinirea lumii calculatoarelor, aşa cum o ştim noi. Însă deocamdată nu există.

Asus a prezentat trei gadget-uri diferite, toate extrem de interesante şi foarte originale, dar care rămân până una alta la nivelul teoriei pure. Puteţi vedea cum funcţionează în videoclipul realizat de Asus.

Waveface Light este un tablet PC extrem de subţire şi de uşor. Se poate transforma şi în laptop, datorită ecranului flexibil care se poate îndoi şi al tastaturii on-screen. Fiind destinat navigării pe Internet, nu are capacităţile unui calculator normal. Acest gadget arată extrem de interesant, însă nici celelalte produse din serie nu se lasă mai prejos.

Waveface Ultra este un computer/telefon mobil care poate fi purtat la mână datorită faptului că ecranul său OLED flexibil ia forma unei brăţari la nevoie. Şi nu este numai asta ciudăţenia: acest gadget va putea fi controlat atât prin atingerea display-ului, cât şi prin simple gesturi făcute cu mâna în aer.

Ultimul produs din serie este Waveface Casa, un ecran imens pentru acasă. Este de fapt un televizor conectat la Internet. Şi el poate fi controlat prin gesturi făcute cu mâna în aer.

După cum am spus, niciunul dintre acestea trei nu există. Sunt doar idei prezentate de Asus şi este posibil să nu ajungă niciodată pe piaţă.