Hardware Tech

Western Digital My Book Duo

Western Digital My Book Duo ianuarie 2, 2022Leave a comment
My-book-duo

My Book Duo vine însoţit şi de un software gratuit ce permite realizarea de backup-uri cu stocare locală sau în cloud, pentru o protecţie sporită a datelor.

Design-ul My Book Duo cu două hard disk-uri oferă o performanţă superioară, graţie conexiunii USB 3.0 care permite viteze de transfer de până la 290 MB/s.

Cele două unităţi integrate sunt optimizate RAID; preconfigurate RAID 0 pentru obţinerea unei performanţe şi a unei capacităţi de stocare maxime. My Book Duo oferă utilizatorilor posibilitatea de a schimba configurarea predefinită şi setarea celor două unităţi în RAID 1, pentru un plus de protecţie. Pentru a folosi fiecare hard disk în mod individual, My Book Duo poate fi configurat şi JBOD.

În modul RAID 1 My Book Duo realizează în permanenţă o copie de siguranţă a tuturor datelor digitale. Unul dintre hard disk-uri este folosit pentru a stoca datele, iar cel de-al doilea pentru a realiza o duplicare. În cazul în care una dintre unităţi se defectează, datele vor fi în continuare disponibile.

My Book Duo permite realizarea unui backup complet, atât cu stocare locală, cât şi în cloud, prin intermediul software-urilor WD Smartware Pro backup şi Acronis True Image. Setările automate ale WD Smartware Pro permit realizarea de back-up rapid şi uşor.

De asemenea, My Book Duo oferă multiple metode de protecţie a datelor şi diferite beneficii utilizatorilor de Dropbox. Datele din Dropbox pot fi copiate pentru o siguranţă sporită pe unitatea de stocare, dar şi invers, pentru un plus de securitate. Utilizatorii pot accesa apoi datele salvate în cloud prin intermediul Dropbox Web access.

Adiţional beneficiilor de performanţă oferite de configuraţiile RAID, My Book Pro a fost creat pentru a ţine datele în siguranţă. Modelul permite o criptare hardware AES 256-bit şi protecţia datelor prin parolare.

Design-ul My Book Duo a fost creat în aşa fel încât carcasa să poată fi uşor desfăcută. Mai mult, hub-ul USB aflat pe spatele carcasei permite conectarea la dispozitiv a telefoanelor mobile sau a tabletelor, pentru încărcare sau transfer de date.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.