Tech Social Media

WhatsApp Web nu mai necesită ca telefonul să fie conectat la internet

WhatsApp Web nu mai necesită ca telefonul să fie conectat la internet

WhatsApp este practic o aplicație de chat dezvoltată pentru dispozitivele dvs. cu cartele SIM și nu există excepții. Cu toate acestea, atâta timp cât telefonul dvs. este conectat, este posibil să vă conectați cu interfața browserului de pe orice dispozitiv doriți. Funcția pe care o numim WhatsApp Web a primit o actualizare importantă ieri.

Actualizare WhatsApp Web

Conform declarației făcute de WhatsApp Web, telefonul tău nu trebuie să fie conectat la internet de acum înainte. În mod normal, WhatsApp Web monitoriza în mod constant acest lucru și făcea interfața doar pentru citire atunci când se pierdea conexiunea.

După ce faceți clic pe meniul cu puncte din dreapta sus din aplicația WhatsApp, trebuie să activați caracteristica experimentală Multi-Device din fila Dispozitive conectate. Ulterior, prin reintroducerea dispozitivelor secundare, vă puteți folosi acum contul fără a vă conecta la internet. Pentru a utiliza WhatsApp Web fără internet, este necesar să cunoașteți câteva detalii:

  • Dacă telefonul principal conectat la WhatsApp Web este deconectat de la internet pentru mai mult de 14 zile, toate dispozitivele sunt deconectate.
  • Această funcție nu poate fi accesată pe telefoanele care utilizează versiuni mai vechi de WhatsApp.
  • Urmărirea locației în direct nu poate fi efectuată și previzualizările linkurilor nu pot fi deschise atunci când utilizați WhatsApp Web fără internet.