Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Coreene

While You Were Sleeping

While You Were Sleeping

While you were Sleeping este un serialul sud-coreean din 2017.

Acest serial a fost scris de Park Hye-ryun şi regizat de Oh Choong-hwan.

În rolurile principale

Lee Jong-suk

Bae Suzy

Jung Hae-in

Lee Sang-yeob

Țara de origine :Coreea de Sud

Limba originală: coreeană

Număr de episoade: 16

While You Were Sleeping este un serial de televiziune sud-coreean cu Lee Jong-suk, Bae Suzy, Jung Hae-in și Lee Sang-yeob. Compus din 16 episoade, acest serial de televiziune se concentrează asupra vieții a trei tineri adulți: un reporter, un procuror și un ofițer de poliție. Aceştia au dobândit capacitatea de a prevedea evenimente viitoare prin visele lor.

Seria este regizată de Oh Choong-hwan și scrisă de Park Hye-ryun. A fost difuzat pe SBS în perioada 27 septembrie – 16 noiembrie 2017, miercurea și joi de la ora 22:00. Drama este disponibilă pe servicii de streaming online precum: Netflix, Viki, KOCOWA și iQIYI.

While You Were Sleeping este o combinație a două genuri: genul dramatic și genul fantastic, care se concentrează pe povestea a trei tineri adulți care au dobândit capacitatea de a vedea viitorul cu ajutorul visele lor: reporterul Nam Hong-joo (Bae Suzy), procurorul debutant Jung Jae-chan (Lee Jong-suk) și ofițerul de poliție Han Woo-tak (Jung Hae-in).

Unele dintre aceste vise arată crime pe care Jae-chan trebuie să le investigheze, iar altele arată evenimente dezastruoase pe care unul sau mai mulți dintre ei va trebui să le suporte. Tulburaţi de aceste vise, cei 3 colaborează unul cu celălalt pentru a împiedica ca visele lor să se transforme în realitate și pentru a-și înlătura inamicul, avocatul corupt Lee Yoo-beom (Lee Sang-yeob).

Producție

Acest serial este o colaborare între cântăreața-actriță Bae Suzy și scenaristul Park Hye-ryun, după ce au lucrat împreună în serialul de succes Dream High din 2011.

Este, de asemenea, a treia oară când Park și Lee Jong-suk lucrează împreună după I Can Hear Your Voice și Pinocchio.  Prima lectură a scenariului a avut loc pe 20 ianuarie 2017 la Mokdong, Seul, Coreea de Sud.  Acesta este un serial TV complet ale cărui filmări au început în februarie 2017.

Filmările s-au încheiat pe 27 iulie la Wonbang, în Paju, după cinci luni de filmare. Aceasta a fost a doua dramă în care Shin Jae-ha și Kim So-hyun au apărut împreună, după Page Turner, cu doar 3 episoade.

While You Were Sleeping este un serial sud-corean din 2017 în regia lui Oh Choong Hwan. Nu are legătură cu filmul american din 1995 cu același titlu, cu Sandra Bullock în rol principal.

Scenariul este scris de Park Hye Ryun, care a lucrat anterior cu Suzy la debutul ei în actorie în drama de televiziune “Dream High” din 2011 și cu Lee Jong Suk în dramele “I Hear Your Voice” din 2013 și “Pinocchio” din 2014.

Distribuție

Bae Suzy în rolul lui Nam Hong-jooLee

Jong-suk în rolul lui Jung Jae-chan

Jung Hae-in în rolul lui Han Woo-tak

Lee Sang-yeob în rolul lui Lee Yoo-beom

 

 

Strong-girl
Postarea Anterioara

Descendants-of-the-Sun
Postarea Urmatoare