Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Coreene

Descendants of the Sun

Descendants of the Sun iulie 23, 2021
Descendants-of-the-Sun

Descendants of the Sun este un serial de televiziune sud-coreean. In rolurile principale au jucat actori precum: Song Joong-ki, Song Hye-kyo, Jin Goo și Kim Ji-won. 169 episoade au fost difuzate pe KBS2 în perioada 24 februarie – 14 aprilie 2016.

Apoi KBS a difuzat trei episoade speciale suplimentare în perioada 20 aprilie – 22 aprilie 2016. Cele mai bune momente şi scene din serie au avut loc în aceste 3 episoade.

Seria s-a bucurat de un mare succes în Coreea de Sud. A atras o cotă de audiență de aproximativ 40%. A primit mai multe premii, cum ar fi: Marelui Premiu la a 52-a Baeksang Arts Awards.

Rezumat

Yoo Si-jin (Song Joong-ki) este căpitan al unei unități a Forțelor Speciale din Coreea de Sud. El și prietenul său, sergentul Seo Dae-young (Jin Goo) asistă la un tânăr care fură o motocicletă și îl reuşesc să-l prindă. Hoțul, Kim Gi-bum (Kim Min-seok) va fi rănit. Din această cauză acesta va fi trimis la spital.

Dae-young realizează că telefonul său mobil i-a fost furat de hoț și decide să meargă la spital cu Si-jin pentru a-l recupera. În camera de urgență, Si-jin îl va întâlni pe dr. Kang Mo-yeon (Song Hye-kyo) pentru prima dată.

Acesta va fi atras instantaneu de ea. Mo-Yeon consideră că Si-jin face parte din banda criminală a hoțului după ce a auzit că i se adresează “Big Boss”. El își dovedește identitatea cu ajutorul chirurgului Yoon Myung-Ju (Kim Ji-won). Si-jin și Mo-Yeon decid să se întâlnească.

Insă, Si-jin este chemat la serviciu, întâlnirile lor fiind astfel întrerupte la jumătatea drumului. Si-jin primește ordine într-o misiune de menținere a păcii în țara războinică Uruk. Când Si-jin îl va reîntâlni pe Mo-Yeon, ea îl roagă să-i dea explicaţii cu privire la disparițiile bruște. Totuși, el nu poate oferi mai multe detalii. Ei vorbesc despre părerile lor diferite despre viață, dându-şi seama că nu se potrivesc.

Ca soldat, Si-jin ucide pentru a proteja vieți, în timp ce Mo-Yeon, ca medic, încearcă să salveze vieți. Din cauza diferențelor dintre aceştia, ei sunt de acord să se despartă. Dae-young, pe de altă parte, se confruntă cu o dilemă în ceea ce priveşte relația cu Myung-Ju şi riscă să fie forțat să iasă din armată pentru încălcarea regulilor de fraternizare de către tatăl Myung-Ju.

Opt luni mai târziu, Mo-Yeon va fi repartizat să conducă o echipă de voluntari medicali la Uruk. Acolo, Si-jin și Mo-yeon se reunesc. Astfel, cei doi încep oficial să se întâlnească.

Între timp, Dae-young își va arăta mai multă afecțiune față de Myung-ju. La întoarcerea în Coreea, Si-jin și Mo-yeon își continuă relația până când Si-jin și Dae-young vor fi trimiși într-o operațiune în care dispar. Intre timp Myung-ju va fi trimis într-o misiune medicală în Uruk. Aici, în cele din urmă, Si-jin.

După reuniunea lor, Si-jin i-a spus lui Mo-yeon că el și Dae-young au fost salvați din captivitate de un un soldat din Coreea de Nord. Si-jin și Mo-yeon, dar şi Myung-ju și Dae-young, se vor reuni cu bucurie unul cu celălalt.

Distribuţie

Song Joong-ki în rolul căpitanului Yoo Si-jin (alias Big Boss)

Song Hye-kyo în rolul Doctorului Kang Mo-yeon (alias frumusețea și frumoasa)

Jin Goo în rolul Maestrului Sergent Seo Dae-tânăr (alias Wolf)

Kim Ji

Descendents of the Sun prezintă proiectul de revenire al Song Joong-ki după ce a servit cei doi ani de serviciu militar obligatoriu.

Costul pentru această de producție a fost de aproximativ 10,8 milioane de dolari.