Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Coreene

My Love from the Star

My Love from the Star iulie 23, 2021
My-love-from-the-Star

My Love from the Star este un serial de televiziune de comedie romantică sud-coreeană. A fost scris de Park Ji-eun. Regia îi aparţine lui Jang Tae-yoo. Produs de Choi Moon-suk și Moon Bo-mi, serialul este interpretat de Jun Ji-hyun, Kim Soo-hyun, Park Hae-jin, Yoo In-na, Shin Sung-rok și Ahn Jae-hyun.

Spune prezintă unui extraterestru care a aterizat pe Pământ în anul 1609 în timpul dinastiei Joseon și care, 400 de ani mai târziu, se îndrăgostește de o actriţă.

21 de episoade au fost difuzate de Seoul Broadcasting System (SBS) în perioada 18 decembrie 2013 – 27 februarie 2014. Potrivit Nielsen Korea, a înregistrat un rating de aproximativ 25%. A reuşit să câștige popularitate în timpul difuzării, stârnind astfel tendințe în modă, machiaj și restaurante.

Serialul a primit mai multe premii. La a 50-a ediție Baeksang Arts Awards, a primit nouă nominalizări cu trei victorii: Jun Ji-hyun a câștigat Marele Premiu și Kim Soo-hyun a câștigat pentru cel mai popular actor de televiziune. Serialul a câștigat Premiul Dramă Coreeană pentru cea mai bună dramă, Premiul internațional de dramă din Seul și Premiul Magnolia pentru cea mai bună serie de televiziune.

Rezumat

Do Min-joon (Kim Soo-hyun) este un extraterestru care a aterizat pe Pământ în 1609 în timpul dinastiei Joseon. El va reuşi să salveze o fată pe nume Seo Yi-hwa, pierzându-şi astfel călătoria de întoarcere pe planeta sa natală. El are un aspect uman aproape perfect, abilități fizice îmbunătățite care implică viziunea şi auzul ființelor umane.

El nu îmbătrânește niciodată și este forțat să capete o nouă identitate la fiecare zece ani: a lucrat ca medic, astronom, avocat și bancher, iar acum lucrează ca profesor universitar. Cheon Song-yi (Jun Ji-hyun) este o actriţă celebră. Datorită comportamentului ei trufaș a reuşit să câştige în industria de divertisment și pe rețelele sociale. Lee Hee-kyung (Park Hae-jin) a fost prietenul lui Song-yi încă din școală.

Chiar dacă este mereu respins, el totusi o iubeşte. La rândul său, Yoo Se-mi (Yoo In-na), prietenul din copilărie al Song-yi a avut o pasiune pentru Hee-kyung încă din școala gimnazială, în ciuda faptului că dragostea ei rămâne neîmpărtășită.

Cu trei luni înainte de plecarea lui Min-joon pe planeta sa de origine, Song-yi va devini brusc vecină de imobilul în care acesta locuiește. De multe ori Min-joon va reuşi să o salveze cu ajutoru puterilor sale speciale. In cele din urmă Min-joon și Song-yi se îndrăgostesc. Min-joon decide să părăsească Pământul.

Iniţial, Song-yi nu înțelege de ce acesta doreşte să plece, dar, în cele din urmă acceptă să-l lase să plece pentru a-și asigura supraviețuirea. Cariera lui Song-yi intră într-o recesiune când agenția și sponsorii săi vor reacţiona împotriva comportamentului ei recent.

Participând la o nuntă a unor celebrităţi, Song-yi descoperă că Yoo-ra se afla într-o relație secretă cu Lee Jae-kyung (Shin Sung-rok), fratele mai mare al lui Hee-hyung. Jae-kyung pare a fi mult mai periculos decât suspecta Min-joon, învățând să exploateze punctele slabe ale lui Min-joon și rănind fratele mai mare al lui Se-mi, un procuror care investighează sinuciderea lui Yoo-ra.

Min-joon va atrage în cele din urmă atenția poliției în timp ce își pierde controlul asupra puterilor. Chiar dacă este gelos pe Min-joon pentru că a câștigat inima lui Song-yi, Hee-kyung lucrează cu Min-joon pentru a o proteja de Jae-kyung.

Distribuţie

Jun Ji-hyun în rolul lui Cheon Song-yi

Kim Soo-hyun în rolul lui Do Min-joon

Park Hae-jin în rolul lui Lee Hee-kyung

Yoo In-na în rolul lui Yoo Se-mi