Smartphones

Xiaomi Redmi 9

Xiaomi Redmi  9

Iată care sunt motivele pentru achiziţionarea unui Xiaomi Redmi 9  şi nu a altui smartphone existent pe piaţă:

Suntem cu toții de acord, că alegerea unui telefon nou este foarte dificilă, întrucât există multe opțiuni pe piață, iar fiecare firmă dorește să ne atragă atenția asupra telefoanelor sale, prin adăugarea mai multor funcții.

Acum 6 luni urmăream noile versiuni emise de diverse companii. Sincer, toate telefoanele erau aproximativ la fel în ceea ce privește specificațiile și prețul, fiind dificil să decid ce telefoane ar fi cele mai potrivite pentru mine ca utilizator care adoră jocurile, fotografiile de înaltă calitate și chiar nivelul ridicat al bateriei!

Mi-a fost greu să găsesc un telefon care să-mi ofere toate aceste cerinţe la un preț rezonabil, dar după ce am discutat cu prietenii și am răsfoit diversele recenzii și videoclipuri care vorbesc despre cele mai bune telefoane, am descoperit că Xiaomi Redmi Note 9 care are printre cele mai bune specificații, dar și un preț rezonabil.

Există câteva motive pentru care spun că Xiaomi Redmi Note 9 este una dintre cele mai bune alegeri. Este un smartphone ce prezintă 4 versiuni diferite.

1 – versiunea de 6 GB RAM – 128 GB stocare

2 – versiunea de 6 GB Ram – 64 GB stocare

3 – versiunea de 4 GB RAM – 64 GB stocare

4 – versiunea de 3 GB RAM – 32 GB stocare

Primul motiv: Camera foto

Xiaomi Redmi 9 Camera foto
Xiaomi Redmi 9

Este un telefon obișnuit ce are 4 camere foto! Acest lucru se regăsește doar pe dispozitivele scumpe, dar Xiaomi a încercat şi a reuşit să dezvolte tehnologia ataşând 4 camere, fiecare având un anumit rol: primul pentru fotografii normale, al doilea pentru a pune efect bokeh pe fundal, al treilea pentru surprinderea imaginilor mari și al patrulea obiectiv pentru fotografierea obiectelor mici.

Există și alte avantaje, cum ar fi filmarea videoclipurilor 4K la 30 fps sau 1080 la 60 fps și, chiar dacă telefonul are un stabilizator de imagine, puteți produce conținut video într-un mod profesionist.

Telefonul acceptă funcția de mișcare lentă, care vă va ajuta să realizați videoclipuri la 240 fps! Nu uitați, vorbim despre un telefon ieftin, dar acesta are toate aceste funcții

Există și alte lucruri interesante, cum ar fi realizarea de fotografii de înaltă rezoluție de 48 de megapixeli și fotografierea pe timp de noapte folosind opțiunea de mod nocturn. Prin fotografierea cu acest smartphone imaginile par a fi foarte realiste.

Al 2-lea motiv: Viteză și performanță

Procesorul Snapdragon 665 este unul dintre punctele forte ale lui Xiaomi Redmi 9. În plus, acest procesor ajută la economisirea energiei bateriei, deoarece oferă și performanțe puternice, în special la jocuri. In ciuda utilizării îndelungate și a comutării între aplicații, bateria nu se supraîncălzeşte.

Telefonul are 6 GB RAM, ceea ce vă ajută să deschideți mai multe aplicații simultan. Interfața acestuia este foarte lină și conține o mulțime de animații.

Acest smartphone prezintă 4 versiuni diferite: versiunea de 32 GB, de 64 GB şi cea de 128 GB. Insă cea optimă este cea de 64 GB. Este suficientă deoarece telefonul acceptă și adăugarea unui card de memorie, ceea ce vă permite să stocați tot ce doriți fără nicio problemă.

Al 3-lea motiv: Bateria

Unul dintre cele mai importante puncte ale acestui telefon este bateria care acceptă încărcare rapidă.

Datorită procesorului Snapdragon 665, acest telefon poate economisi mai multă energie, ceea ce înseamnă că aceasta poate ţine o zi întreagă fără a fi nevoie de alte încărcări. Alte telefoane pot fi livrate și cu o baterie cu o capacitate mai mare de 4000 mAh, dar au procesoare care consumă mai multă energie decât Snapdragon 665.

Al 4-lea motiv: Design luxos

Xiaomi Redmi 9 Design luxos
Xiaomi Redmi 9 Design luxos

Modelele acestui smartphone sunt create în stil modern. Greutatea acestuia nu este foarte mare; este chisr ușoară și confortabilă. Ecranul Full HD Plus acoperă uniform părțile telefonului, oferind o experiență de vizionare plăcută datorită culorilor sale vii.

Concluzie:

Personal, sunt foarte fericit și mulțumit de performanțele pe care mi le oferă Xiaomi Redmi 9. Imi pot instala mai multe jocuri, pot face poze și videoclipuri de o calitate impresionantă. Sunt mulțumit de performanța bateriei. Tehnologia de încărcare este rapidă.

Redmi 9 este un telefon ieftin. Telefonul are și o folie de protecţie a ecranului care este aplicată pentru a oferi o protecție suplimentară împotriva zgârieturilor.

In pachet există o carcasă de protecție, dar şi un capac de etanșare pentru portul de conectare. Este un telefon cu protecţie împotriva apei, dar, cu toate acestea, dacă îl scăpaţi în apă, nu trebuie lăsat perioadă îndelungată.

Telefoanele Redmi ocupă un loc foarte important. Rating-ul a crescut fosrte mult de-a lungul anilor. Telefoanele Redmi oferă o experiență inteligentă şi la un preţ decent.

Versiunea Redmi 9 Xiaomi poate fi confundată cu ușurință cu Redmi 9 Prime, însă ambele telefoane sunt aproape identice.