Tech

Zoom ON: moda si tehnologie

Zoom ON: moda si tehnologie

Într-o perioada în care derulam totul pe fast forward şi în care ne întrebam dacă mai poate exista viata si dupa internet, tehnologia a devenit parte din fiecare acţiune pe care o întreprindem. Graţie dimensiunilor din ce în ce mai reduse, laptopurile ne pot însoti acum oriunde ne-am afla. Este îndeajuns sa avem la îndemâna o poşeta plic supradimensionată care sa poata adaposti un mini-laptop adaptat nevoilor noastre si putem tine legatura cu mediul online chiar si din vârf de munte.

Iar daca laptop-urile ne însoţesc peste tot, de ce nu am încerca sa ne împrietenim si noi cu ele? Prin urmare ne-am gândit sa organizam o serie de evenimente prin care sa va aducem mai aproape noutatile din domeniu si voi ss aveti ocazia de a lua contact direct cu acestea.

HotCity împreună cu Laptop News dau startul evenimentelor “Zoom ON”. Pentru început avem o temă mai mult decât ofertantă – modă şi tehnologie, iar atracţia evenimentului va fi HP Mini 210 Vivienne Tam Edition. Cu siguranţă aţi auzit despre colaborarea designerului Vivienne Tam cu HP, materializată într-un laptop special lansat anul trecut şi iată într-un altul prezentat anul acesta şi proaspăt ajuns în România.

Hp-mini-210-butterfly-1

La “Zoom ON” veţi avea ocazia de a face cunoştinţă cu stilatul model, de a-l testa şi de a-i descoperi toate secretele. La ceainăria Green Tea, locul de desfăşurare al evenimentului, avem şi internet wireless, aşa că veţi putea posta impresii de la faţa locului în timp ce savuraţi o ceaşcă de ceai de iasomie şi schimbaţi păreri. Mai mult decât atât, vă provocăm şi la o discuţie pe tema: cum vă alegeţi un laptop şi ce criterii primează atunci când faceţi acest lucru? Laptop News vine cu sfaturi extrem de utile şi cu explicaţii pe înţelesul tuturor în caz că aveţi nelămuriri. Aşadar veniţi cu lista de întrebări pregătită şi promitem să găsim răspuns la toate.

Va aşteptăm joi 6 mai, între orele 16:00 – 20:00 la ceainăria Green Tea (Str. Dr. Burghelea Nr. 24), să descoperiţi noul model HP Mini 210 Vivienne Tam Edition, cu design-ul “Butterfly Lovers”, dedicat tuturor celor care iubesc fluturii.