Tech Tableta

Zvon Apple – iPad de 7 inch?

Zvon Apple – iPad de 7 inch?

Conform unor surse anonime, cei de la Apple ar pregăti o serie de produse noi, printre care se numără şi un iPad cu display de 7 inch. Evident, aceste zvonuri nu au fost confirmate oficial de către companie şi nu se ştie cât de adevărate se vor dovedi până la urmă.

Cele mai noi zvonuri care vizează compania Apple vorbesc de câteva produse interesante, printre care s-ar număra şi un iPad mai mititel, cu display de 7 inch. Prin comparaţie cu actualul tablet PC de la Apple, care are un ecran de 9.7 inch, un iPad de 7 inch ar fi mai uşor şi mai portabil. Conform surselor anonime de la care au pornit aceste zvonuri, iPad-ul de 7 inch ar putea fi anunţat la sfârşitul acestui an sau la începutul lui 2011. De altfel, ideea că Apple ar lucra la un ultraportabil cu display de 7 inch nu este nouă, astfel de zvonuri circulând încă de prin 2007.

Alte produse pe care Apple ar urma să le prezinte în curând ar fi trei noi iPod-uri, care ar putea fi lansate anul acesta, la sfârşitul lui august sau în luna septembrie. Dintre ele, unul este nano, altul touch, în timp ce al treilea rămâne deocamdată un mister.

Ultimul pe lista Apple ar fi un nou iPhone (iPhone 5), programat pentru începutul anului 2011, cel mai probabil luna ianuarie. Acest nou model ar putea fi lansat totuşi doar pentru a rezolva problemele cu antena raportate pe recent lansatul iPhone 4, fără a aduce şi alte îmbunătăţiri.