Laptop Tech

Acer C7 Chromebook la doar 199 de dolari

Acer C7 Chromebook la doar 199 de dolari

Am vorbit despre un nou Chromebook din partea celor de la Acer chiar acum câteva zile, când au apărut primele imagini cu modelul. Atunci nu știam detaliile tehnice complete, însă am bănuit că strategia va include un preț mic din moment ce Chromebook-ul celor de la Samsung vine la doar 250 de dolari.

Acer C7 de 11.6 inch a fost lansat în mod oficial. Acesta vine echipat cu un procesor Intel, un HDD de 320GB, însă are o autonomie a bateriei destul de mică, de până la 3,5 ore. Portabilul este dedicat familiilor, studenților, dar și celor din sectorul business. Are un webcam de 1,3MP pentru videoconferințe și un display CineCrystalTM backlit. Din gamă face parte și versiunea C710-2847 care vine cu Intel Celeron 847, același spațiu de stocare și 2GB RAM DDR3.

La conectivitate întâlnim 3 porturi USB 2.0, HDMI, VGA, card reader SD și MMC și WiFi. Noul Acer C710-2847 va fi disponibil începând de azi în unele magazine din afară, cu un preț de pornire de 199 de dolari. Deși știam de mult că Acer și Samsung nu vor renunța la Chromebook-uri, suntem tare curioși cât de mult vor avea succes, mai ales că sunt sisteme low budget. Oare strategia lor va da rezultate?