Tech Tableta

Acer pregateste o tableta de 10 inch cu pret accesibil

Acer pregateste o tableta de 10 inch cu pret accesibil

Compania taiwaneză Acer pare să se se bucure de un succes considerabil cu noua tabletă Iconia B1. Vânzările de Acer Iconia B1 s-au triplat în perioada care a trecut de la luna lansării şi compania deja a proiectat un model puțin mai mare. Acesta este Iconia A1-810 şi va intra pe piață în iunie, dar stimulată de vânzările primei tablete ieftine, Acer pregătește și un model de 10 inch, pentru luna august.

Acer Iconia B1 – Tableta Android de 7 inch la numai 119 EUR

Noua Iconia de 10 inch de la Acer pare că va intra pe piață înainte de următoarea versiune de Iconia B1. Inițial, următoarea generaţie de Iconia B1 părea că este plănuită pentru o lansare în vară, dar se pare că Acer este foarte mulțumită de cum merg vânzările. Noua versiune de Iconia B1 acum pare să fi fost amânată pentru o lansare în sezonul Black Friday 2013, în loc de o lansare în toamna.

Tableta Acer Iconia de 10 inch, cu preț accesibil, are toate șansele să intre pe piaţă la un preț mai mic decât competitorii săi precum ASUS MeMO Pad Smart ME301T şi Lenovo IdeaTab S6000. Pe de altă parte, nu credem că viitorul model Iconia va avea un SoC (system-on-chip) la fel de puternic cum este Tegra 3 din ASUS MeMO Pad și MediaTek 8389, care motorizează S6000 de la Lenovo.