Software

Actualizarea la Windows 11 pe dispozitivele compatibile

Actualizarea la Windows 11 pe dispozitivele compatibile

Cei care sunt deja utilizator de Windows 10, vor avea posibilitatea de a face upgrade gratuit la noul sistem de operare reproiectat de Microsoft.

Atâta timp cât PC-ul dvs. îndeplinește cerințele minime, se poate actualiza la Windows 11 în același mod în care se actualizează de obicei Windows 10.

Pentru a şti dacă computerul dvs. actual este eligibil pentru actualizarea gratuită la Windows 11, se accesează Windows.com pentru a descărca aplicația PC Health Check.

La achiziţionarea unui nou calculator, actualizarea este, de asemenea, gratuită.  Odată ce Windows 11 va devini disponibil, se poate descărca la fel ca în cazul oricărei versiuni noi de Windows.

Majoritatea utilizatorilor vor accesa Setări; Actualizare și securitate; Actualizare Windows și apoi clic pe Verificare actualizări. Dacă este disponibil, se poate vedea Actualizarea funcției pentru Windows 11. Se dă clic pe Descărcare și apoi instalare.

Pentru testarea Windows 11, o versiune beta va fi curând disponibilă pentru cei din Programul Windows Insider, iar o versiune beta publică va fi lansată în iulie.  Cu toate acestea, se recomandă instalarea unei versiuni beta numai dacă există un al doilea dispozitiv de testare.

Nu se recomandă instalarea pe dispozitivul dvs. principal, deoarece este posibil să existe erori.