Audio Tech

Apple Music se lansează oficial pe PS5

Apple Music se lansează oficial pe PS5 octombrie 27, 2021
Apple Music

Apple Music vine pe o consolă de jocuri și este PlayStation 5. Noua aplicație le permite abonaților Apple Music să transmită în flux muzică pe cea mai recentă consolă Sony, similar cu ceea ce era deja disponibil cu Spotify. Audio se poate reda în fundal în timp ce joci sau doar se poate juca singur. Instrucțiunile despre cum să configurați Apple Music pentru PS5 sunt disponibile chiar aici.

Apple Music running on the PlayStation 5
Apple Music rulează pe PlayStation 5
Imagine: Sony

Aceasta este a doua integrare majoră a PS5 cu un serviciu Apple; atât platformele de jocuri de ultimă generație ale Sony, cât și ale Microsoft, au fost lansate cu aplicația Apple TV Plus anul trecut. Sony a extins parteneriatul pentru a oferi șase luni de abonament gratuit la Apple TV Plus deținătorilor de PS5 la începutul acestui an. A avea Apple Music pe o consolă este un plus frumos dacă doriți să simplificați configurarea televizorului și să evitați să treceți prea mult între casetele de streaming dedicate și aplicațiile încorporate.

Știrile despre aplicația Apple Music de pe PS5 au apărut după ce un utilizator Reddit a observat serviciul de streaming în meniul de muzică al consolei, iar Eurogamer a reușit ulterior să facă să apară pictograma creând un cont nou. Apple Music este disponibil și pe Android, Amazon Echo, Chrome OS, Sonos, web și, desigur, propria gamă de hardware Apple.