Wearables Tech

Apple Watch Series 7 se lansează pe 15 octombrie, precomenzile încep vineri

Apple Watch Series 7 se lansează pe 15 octombrie, precomenzile încep vineri

Apple deschide pre-comenzi pentru Apple Watch Series 7 vineri, 8 octombrie, dispozitivele urmând să fie livrate pe 15 octombrie. Apple a dezvăluit prima dată Watch Series 7 la un eveniment de luna trecută, dar compania a spus pur și simplu că va fi disponibil mai târziu în această toamnă. Comenzile pentru Apple Watch Series 7 vor începe acum la 5:00 PT / 8AM ET vineri, 8 octombrie.

Apple Watch Series 7 include un afișaj care merge practic la marginea carcasei, cu colțuri mai rotunjite și un design mai moale. Series 7 vine acum în dimensiuni de 41 mm și 45 mm, cu 1 mm față de Series 6. Rama din jurul afișajului este de doar 1,7 mm, iar modul mereu pornit este cu 70% mai luminos decât Series 6.
Apple a creat, de asemenea, o varietate de noi fețe de ceas pentru a profita de ecranele mai mari de pe Apple Watch Series 7. O față de ceas modulară îmbunătățită vă permite să vizualizați detaliile inelului de activitate alături de complicațiile obișnuite găsite pe fața de ceas modulară obișnuită.

Dimensiunea ecranului este cu adevărat marea schimbare a Apple Watch Series 7, alături de îmbunătățirile watchOS 8, cum ar fi suport mai bun pentru ciclism în aer liber, suport pentru cădere în antrenamente și unele upgrade-uri Fitness Plus.

Apple Watch Series 7 va începe de la 399 USD și va fi vândut alături de Watch Series 3 la 199 USD. Dacă cumpărați un ceas echipat cu servicii de telefonie mobilă, fie prin Apple.com, fie direct de la un operator de transport, există și o reducere de 100 USD disponibilă după activare cu T-Mobile / Sprint sau Verizon. Comenzile pentru Apple Watch Series 7 încep pe 8 octombrie, iar dispozitivele vor începe să fie livrate pe 15 octombrie.