Laptop Tableta

Asus Eee Pad Transformer primeste Android 4.0

Asus Eee Pad Transformer primeste Android 4.0

Android Ice Cream Sandwich a avut ocazia să vină alături de una din cele mai bune tablete de pe piaţă, Asus Transformer Prime. Dar fără un Transformer nu ar fi existat un Prime, aşa cum fără un Honeycomb nu ar fi existat un Ice Cream Sandwich. În tehnologie nu poţi sări peste anumiţi paşi aşa că cei de la Asus s-au hotărât să îşi arate recunoştinţa faţă de primul Transformer cu un sistem de operare mai avansat aşa cum era de aşteptat.

Ice Cream Sandwich deja a intrat pe vechiul Transformer pentru cei din Taiwan, urmând să fie disponibil şi în SUA şi alte ţări începând cu azi. Noul sistem de operare de la Google are multe elemente comune cu Honeycomb şi totuşi aduce multe îmbunătăţiri cum ar fi comutarea rapidă între versiunile mobile de desktop ale site-urilor vizitate sau salvarea paginilor web pentru lecturile ulterioare offline.

Vă aducem aminte că Asus Transformer vine cu un ecran de 10.1 inch, 1GB RAM şi un procesor dual core Nvidia Tegra 2 la un preţ de aproximativ 1800 Lei. Fratele lui mai mare vine pe de altă parte cu un procesor quad core, dar şi un preţ puţin mai piperat. Mai multe despre tableta Prime puteţi citi în review-ul nostru, Asus Transformer Prime – tableta care se transformă.