Diverse

Calypsomono asigura serviciul de transporturi periculoase

Calypsomono asigura serviciul de transporturi periculoase decembrie 29, 2020

Oamenii isi fac griji, cand au de transportat produse greu de manipulat, inflamabile sau toxice. Tehnologia, vointa si inventivitatea omului le rezolva pe toate, dar indoiala tot exista. Prin perseverenta s-a ajuns la transportul lichidelor pe distante mari, la transportul animalelor vii sau al substantelor extrem de toxice, la descoperirea tevei care trebuie sa fie desfundata dintr-un sistem complex de canalizare. Si spalarea mecanizata a unor sisteme sau rezervoare care nu pot fi curatate altfel pare miraculoasa.

Intreprinzatorii stiu ca uneori este nevoie sa fie transportate pe distante mari substante volatile sau inflamabile, deosebit de toxice sau care ar contamina ireversibil mediul. De la preluare si pana la deversare ele trebuie tinute sub control cu responsabilitate.

Pentru orice se gaseste o masina autorizata, cu aerisire sau etansa dupa caz. Cel mai dificil este sa iti preia cineva de la domiciliu continutul unui put absorbant sau al unei fose septice, ierbicide sau substante utilizate pentru deparazitarea animalelor de la sediul firmelor sau de la ferme sau fabrici.

Firma Calypsomono asigura transporturi periculoase si detine si autorizatia de mediu necesara pentru furnizarea acestui tip de serviciu dificil.

Vidanjele moderne dotate cu furtune ecologice tin sub control materiile organice care ar putea contamina solul si subsolul si emana mirosul acela teribil care ne ingrozeste pe toti. In cisternele solide, ermetizate, bombele ecologice stau cuminti.

Toate aceste informatii sunt menite sa linisteasca clientii care se tem numai cand pronunta cuvantul vidanja.

Acum totul s-a modernizat si interventia energica a specialistilor care au la dispozitie masini moderne fac ca aceasta operatiune sa se desfasoare repede si cat mai igienic.

Cu Calypspmono totul este tinut sub control. Separatoarele de grasime  montate sub chiuveta sunt golite la timp si la loc sigur ca sa nu contamineze solul si panza de apa freatica.

Dupa golirea putului absorbant sau a fosei septice se face si curatarea acestora si spalarea mecanizata cu pompe de inalta presiune, ca depunerile sa nu se pietrifice si in acest mod capacitatea rezervoarelor sa fie diminuata.

Vidanjele moderne nu mai scot mirosul acela respingator nici la fata locului, adica acolo unde se realizeaza golirea colectoarelor de apa reziduuala. Cele vechi puneau pe fuga si trecatorii de pe drum.

Totul s-a modernizat. Inspectia video a canalizarii se realizeaza cu mijloace moderne si sigure, pentru dezapezire sunt folosite utilaje puternice care pot disloca tone de zapada apoasa.

Lumea trebuie sa stie ca zapada aceea plina de apa care se indeparteaza cu greu din curte, din parcarea firmei sau din fata portii este curatata si dusa departe in cateva ore.

Utilajele puternice sunt gata sa inlature pietrisul si noroiul dintr-o curte inundata, dupa ce au fost scoase din pivnita. Aluviunile sunt greu de manipulat, nu insa si pentru echipa harnica si priceputa a specialistilor de la Calypsomono.

Inainte de a solicita anumite servicii este bine sa soliciti consultanta, sa vezi care este pararea specialistilor.

Firma prezentata mai sus vinde toalete ecologice, desfunda mecanizat canalizari, executa racorduri de nota 10 si inchiriaza toalete ecologice carora le asigura si intretinerea.

Retelele vechi de canalizare pot fi reabilitate de echipa de la firma prezentata mai sus.

Nu trebuie sa va indoiti de calitatea si complexitatea serviciilor oferite de aceasta firma, fiindca interventiile se pot face atat pe conductele de mici dimensiuni, dar si pe cele mari. Toate pot fi desfundate la fel de rapid si de eficient.

Dupa furtunile care paralizeaza Bucurestiul si imprejurimile sale, ii puteti vedea pe angajatii de la Calypsomono la lucru. Ei curata sistemul de canalizare in care au ajuns pamant, pietricele, gunoaie si din cauza carora apa murdara inunda strazile orasului. Tin minte ca de multe ori am vazut apa pana la genunchi pe bulevarde si trecatorii inotand cu dificultate prin ea. Fara sa exagerez, s-ar fi putut merge cu barca pe apa provenita din precipitatii si pe cea refulata din canale.

Si dezastrul lasat dupa furtuna este curatat adesea tot de aceasta echipa grozava. Ii poti chema si tu la firma ta, cand curtea s-a umplut de noroi si de apa sau nu poti iesi din cauza zapezii.

In marile orase este mare nevoie de astfel de firme. Sa ne gandim la numarul restaurantelor care au separatoare de grasime, la curatatoriile chimice care au nevoie sa isi goleasca apa toxica din bazine, la toaletele din locurile izolate si la sistemele de canalizare individuale din cartierele marginase!

Toate functioneaza datorita muncii acestor oameni inimosi care se poate spune ca sunt mereu in linia intai. Asa se intampla si cand ploua cu galeata sau ninge bacovian. Echipati cu pelerine si cu cizme, ei sunt pe strazi, fiindca nu doresc sa dezamageasca lumea care are incredere in ei.

Tine minte toate aceste informatii pretioase legate de activitatea Calypsomono, ca in situatia critica sa le soliciti serviciile!

Nu este placut sa ti se infunde canalizarea, sa se umple putul absorbant si sa nu ai pe cineva care sa vina la timp si sa o goleasca.

Intri in panica in momentul in care ploaia nu se mai opreste si o vezi curgand prin curte, apoi intrand in beci!

Nici zapada care se inalta in curte sau ingreuneaza acoperisul nu te poate lasa indiferent.

Te asigur ca vei fi pe deplin multumit de interventia lor energica, de politetea cu care se adreseaza si de empatia de care dau dovada mereu.

Sunt numarul unu in Bucuresti, fiindca au muncit enorm pentru asta si au investit in utilaje si aparatura.

Ai de transportat substante periculoase si nu mai poti dormi noptile de grija? Calypsomono le va prelua atent si le va duce unde doresti pentru tine.