Laptop

CarbonBook – UltraBook din fibre de carbon cu touchscreen

CarbonBook – UltraBook din fibre de carbon cu touchscreen

Cititorii noștri au mai făcut cunoștință cu cei de la Inhon pentru că această companie lucrează, de obicei, ca ODM (original design manufacturer) pentru mulți alți producători precum Giagbyte. De asemenea, deja am făcut cunoștință și cu noul CarbonBook pentru că este aproape același laptop cu Gigabyte X1, care era fabricat de Inhon pentru Gigabyte. Diferența este că Inhon a îmbunătățit acest design și l-a dotat cu ecran touchscreen și procesoare dual core puternice.

Inhon CarbonBook are un design puțin diferit pentru că acum carcasa are un finisaj lucios. Touchscreen-ul de 11.6 inch are o rezoluție modestă de numai 1366 pe 768 pixeli, dar laptop-ul este chiar mai subțire decât Gigabyte X1. X1 avea o grosime între 3 milimetri și 16.5 milimetri, dar CarbonBook le limitează la numai 16 mm.

UltraBook-ul este motorizat acum de un procesor Intel Core i5-3337U care rulează la 1.8 GHz sau un cip Core i7-3537U care funcționează la 2 GHz. Ambele cipuri sunt dual core și folosesc arhitectura Ivy Bridge. CarbonBook vine cu 4 GB de memorie RAM și un SSD de 128 GB.

Conectivitatea este bine dotată cu două porturi USB 2.0, un conector USB 3.0, o ieșire mini DisplayPort, Bluetooth, WirelessN și un microSD card reader. Inhon CarbonBook are un WebCAM modest, de numai 1.3 MP și o tastatură retroiluminată.