Diverse

Ce toner să alegi pentru imprimanta Brother?

Ce toner să alegi pentru imprimanta Brother? noiembrie 22, 2021
Obrazokkclanku3

Ce este important atunci când cumpărați toner?

După ce copiile nu mai arată clar, este cert că aveți nevoie de un nou toner care să îl înlocuiască pe cel vechi. Cartușul sau tonerul constă într-un rezervor cu pudra, cu orificii prin care aceasta este preluată și ajunge pe pagină. În funcție de numărul orificiilor, imaginea reazultată are o anumită calitate.

Există mai multe criterii care trebuie să fie luate în seamă atunci când alegeți un toner, pentru ca acesta să fie opțiunea ideală și să nu devină o investiție pe care nu o puteți fructifica în modul dorit:

  • Compatibilitatea. De exemplu, pentru imprimantele Brother există cartușe speciale care se potrivesc. Acestea nu sunt universale și nu se potrivesc la orice tip de imprimantă sau sistem multifuncțional.
  • Gradul de dificultate al utilizării. Pentru a fi mult mai simplu, deși poate fi puțin mai scump decât reumplerea recipientului vechi, este indicat să achiziționați un cartuș nou. Acesta poate fi montat direct, fără asistență de specialitate. De asemnea, calitatea rezultelor este cu mult superioară unui cartuș care a mai fost deja utilizat înainte.
  • Capacitatea. Nu toate rezervoarele sunt la fel în ceea ce privește numărul de foi care pot fi printate.
  • Calitatea. Deși acest aspect este reflectat inclusiv în preț, o singură investiție care să vă aducă satisfacție este de dorit în comparație cu un produs care dă un randament inferior.

În mod evident, calitatea tonerului nu este suficientă dacă imprimanta, piesa de bază nu face față cerințelor dumneavoastră. Imprimantele Brother sunt deja bine cunoscute pentru o funcționare impecabilă, care oferă rezultate  calitative și atractive din punct de vedere vizual.

Care sunt opțiunile de toner pentru o imprimantă Brother?

Toner Brother TN-2411. Acesta are o capacitate de 1200 de pagini, ceea ce transformă binecunoscutul toner Brother TN-2411 în produsul ideal pentru imprimanta de acasă.

Toner Brother TN-2421. Printre cele mai utilizate pentru birou sau instituții, tonerul Brother TN-2421 reprezentă o variantă alternativă, care are o capacitate de 3000 de pagini.

Ambele produse conțin pulbere de toner negru, ceea ce înseamnă că sunt perfecte în cazul în care aveți nevoie să printați documente, acte sau materiale în monocromie, bucurându-vă de calitate și claritate a imaginilor profesională.

Sursa de imagine:
CIGI / Shutterstock.com