Emisiuni, Filme si Seriale Filme asiatice / Indiene / China

Siddhi Vinayak

Siddhi Vinayak noiembrie 24, 2021
In-calea-fericirii

“Siddhi Vinayak” este un serial indian romantic. A fost difuzat în perioada 26 octombrie 2017 – 18 ianuarie 2019 la &TV. Serialul este realizat de Prashant Bhatt și Sanjay Memane.  

Sezoane Sezonul 1 a fost difuzat în perioada octombrie 2017 – februarie 2018. Sezonul 1 i-a avut în rolul principal pe Neha Saxena și Nitin Goswami – Siddhi și, de asemenea, pe Vinayak.

În februarie 2018, sezonul 2 a început cu Farnaz Shetty, care a înlocuit-o pe Neha Saxena în rolul Siddhi, iar Nitin Goswami și-a reluat rolul de Vinayak.  Siddhi Vinayak a câștigat o mare popularitate după lansare. Filmul a avut succes și pe plan internațional; filmul s-a încheiat în 2019 după ce s-a bucurat de un mare succes.

Rezumat

Siddhi Vinayak este povestea lui Siddhi Joshi (Neha Shakti Arora), un dansator junior, și a lui Vinayak “Vin” Kundra (Nitin Goswami), actor superstar. Siddhi și Vinayak au crescut împreună. Din păcate, o neînțelegere îi va separa, dar aceştia se vor întâlni 14 ani mai târziu.

Când Siddhi își dă seama că Vin este Vinayak, ea îl atacă pentru că a provocat accidentul care l-a lăsat paralizat pe tatăl ei când erau copii. În timp ce Vin încearcă să-și ceară scuze lui Siddhi, ei sunt atacați și Vin urmărește neputincios cum Siddhi este prins de incendiu.

Un an mai târziu Siddhi este nevoită să sufere o intervenție chirurgicală plastică și cu ajutorul Dr. Pratima își asumă aspectul și identitatea Riddhi (Kiara Advani), nepoata ei moartă. Ea este angajată ca secretară a lui Vinayak pentru a se răzbuna pe el crezându-l responsabil de atacul asupra ei.

În absența ei, Vin s-a îndepărtat de tatăl său și s-a ocupat de familia lui Siddhi deghizat într-un lucrător al unui ONG numit Prateek.  Riddhi descoperă treptat că Vin a fost nevinovat tot mereu. Între timp, vărul lui Vin, Rajbeer, și soția lui Prachi, care este și sora lui Siddhi, fac mai multe planuri pentru a-l ucide pe Vin.

Descoperind inocența lui, Riddhi o salvează pe Vin și își riscă viața, dându-şi seama că s-a îndrăgostit. Ea află, de asemenea, că, în timp ce Shankar a plătit pentru a-l răpi pe Siddhi, altcineva i-a dat foc și l-a atacat pe Vin. Preotul familiei lui Vin, Guru ji, îi avertizează că viața lui este în pericol și poate fi salvată doar dacă este căsătorit cu o femeie care îl va proteja cu orice preț.

Mama lui Vin, Manjari, îl convinge să fie de acord și nunta va avea loc cu o femeie pe nume Vaibhavi. Se dezvăluie că Manjari a fost în spatele tuturor atacurilor asupra lui Vin pentru a avea control asupra proprietăţii Kundra. Vin se îndrăgostește de Riddhi fără să știe că este Siddhi și că este deja căsătorită cu el.

Shivam Sen vine la Kundra Mansion, convingându-i pe toți că Siddhi este soția lui Riddhi și mama lui Juhi. Manjari îl sprijină pe Shivam. Vin în cele din urmă află adevărul. Din păcate, Siddhi este atacat.

Manjari îl răpește pe Juhi. Vin reuşeşte să-i salveze pe Manjari și Juhi, dar Manjari îl împușcă pe Shivam, ucigându-l. Când sosește poliția, Vin își asumă vina și merge la închisoare.

Manjari trimite un bărbat pe nume Kabir să-l omoare pe Vin în timp ce acesta este în închisoare. Siddhi dovedește în cele din urmă nevinovăția lui Vin în instanță și îl aduce acasă.

În timp ce toată lumea din familia Kundra sărbătorește întoarcerea lui Vin, un bărbat pe nume Rudra intră în Conacul Kundra declarând că este fiul pierdut demult al lui Shankar și Manjari.

În cele din urmă, se dezvăluie că Shankar a renunțat la Rudra după ce s-a născut pentru a-l proteja pe Vin conform unei profeții și că Manjari a acționat împotriva lui Vin tot timpul.

La un festival, Siddhi îl salvează pe Vin să nu fie împușcat de Rudra. Rudra va muri împuşcat.

Distribuție

Nitin Goswami în rolul Vinayak “Vin” Kundra

Neha Saxena în rolul Siddhi Joshi, înainte de operația plastică

Farnaz Shetty în rolul Riddhi Sen

Roshni Rastogi în rolul Urvashi Kundra, a doua soție a lui Vinayak

Utkarsha Naik în rolul Manjari Kundra, mama vitregă a lui Vinayak; Rudra, mamă biologică

Postul de televiziune Pro 2 va difuza în premieră serialul indian “Siddhi Vinayak” (In calea fericirii).

Este considerat cel mai vizionat serial indian din toate timpurile în Marea Britanie.

Premiera va avea loc la data de 3 decembrie 2021, începând cu ora 16:00.